Gatting udset til WEC-sæde med Iron Dames

Foto: JEP - www.jakobebrey.com

Karrieren ser ud til for alvor at tage fart for Michelle Gatting. Den danske racerkører har siden starten af 2019 deltaget i European Le Mans Series og på Le Mans for Iron Dames-teamet; senest i den forgangne weekend, hvor hun og medkørerne Manuela Gostner og Rahel Frey sikrede en tredjeplads på Paul Ricard.

Nu arbejdes der på at sikre en plads i FIA World Endurance Championship allerede fra efteråret, hvor 20/21-sæsonen går i gang. Det bekræfter Michele Mouton, bestyrelsesmedlem i FIA Women in Motorsport-kommisionen, ifølge Dailysportscar.

Michelle Gatting fik sin Le Mans-debut med Iron Dames-teamet allerede i fjor, så konkurrenterne i VM-sammenhæng vil ikke være nogen ny udfordring for danskeren, som i forvejen har dette års 24H Le Mans på to do-listen. Indtil videre er planen ifølge Michele Mouton, at “forfremme” den nuværende kørertrio med Gatting, Gostner og Frey til FIA WEC’s GTE AM-klasse, mens teamets ELMS-indsats fortsættes med en ny kvindelig kørerbesætning.

Med den massive opbakning og opmærksomhed, Iron Dames-teamet får direkte fra FIA, er det formentlig mere et spørgsmål om hvornår end om teamet får starttilladelse.

Boxengasse har været i kontakt med Michelle Gatting, som ikke ønsker at kommentere på historien.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: