High Class Racing har her til aften offentliggjort at den firedobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen har sat sit navn på ét af sæderne i deres Oreca 07 Gibson LMP2-racer, hvis teamet opnår én af de 60 startpladser ved dette års 24 timers-løb. En indsats, som ovenikøbet vil leve op til det, der efterhånden er en tradition for danskerteams: bilen kommer til at være dekoreret i Dannebrogsfarver.

Sådan kommer den til at se ud, High Class Racing’s Oreca 07 Gibson. Illustration: High Class Racing

– Jeg havde en fed oplevelse med High Class Racing sidste år i Bahrain, og jeg vil nyde at køre med teamet på Le Mans, hvis de får en invitation fra udvælgelseskommiteén, fortæller Jan Magnussen, som deltog i den officielle FIA WEC Rookie Test med teamet i december. En test, hvor også hans tidligere DTC-teamkammerat, Michael Markussen, deltog.

Annonce:

– Det kunne være skægt at være med i prototypeklassen. FIA WEC’s hovedklasser ser ud til at være på vej i den rigtige retning. Den nye LMDH-klasse er meget spændende og kan nok tiltrække flere bilproducenter til Le Mans, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer. At køre Le Mans med High Class Racing i år er en god mulighed for at påbegynde en ny relation, som måske bringer mig til et sæde i LMDH-klassen i fremtiden, fortæller Jan Magnussen i offentliggørelsen fra High Class Racing.

Det er endnu ikke meldt ud, hvem der forventes at indtage de to øvrige sæder i High Class Racing’s LMP2-bil. Teamet lover at yderligere annonceringer vil ske snarligt.

Annonce:

Forfatter: Kim Gripping

Motorsportsfotograf og forhenværende PR-ansvarlig for flere kørere og teams i ind- og udland, blandt andet Morten Dons under hans år i European Le Mans Series. Brænder for den gode historie og de skæve vinkler.

Leave a Reply