Ny Le Mans-makker til Thiim og Sørensen

Foto: Aston Martin Racing

Den tidligere Ford GT-fabrikskører, Richard Westbrook, bliver medkører i Dane Train ved dette års 24h Le Mans. Det har Aston Martin Racing offentliggjort onsdag middag, hvor også Harry Tincknell er blevet udnævnt som tredjekører på #97-bilen.

Det var ventet, at især Aston Martin Racing ville forsøge at sikre et par af de kørere, som blev arbejdsløse da Ford trak sig ud af WEC. Og med Westbrook har Nicki Thiim og Marco Sørensen fået sig en erfaren makker, når det pt. førende GTE PRO-mandskab skal forsøge at vinde både Le Mans og FIA WEC-mesterskabet.

Siden 2010 har briten været fast inventar på Le Mans, hvor han før ansættelsen ved Ford Chip Ganassi Racing var fabrikskører hos Corvette. Her delte han i 2011 bil med Jan Magnussen; et løb, som sluttede før tid, da Magnussen kolliderede med en Porsche i morgentimerne af løbet.

Richard Westbrook kommer til at hjælpe Dane Train på vej mod Le Mans-sejren. Foto: Aston Martin Racing

Selvom Westbrook primært har brændt dæk af i den amerikanske IMSA-serie, har han tidligere stiftet bekendtskab med begge sine nye medkørere:

– Jeg glæder mig til at arbejde med Nicki (Thiim, red.) igen; vi kørte Nürburgring 24H sammen i 2014, og vi arbejdede meget ens og havde samme ønsker til bilens opsætning, fortæller Richard Westbrook i pressemeddelelsen fra Aston Martin Racing.


Om Marco Sørensen siger han:

– Jeg har aldrig kørt med Marco, men jeg har kørt race mod ham, og jeg har kun set og hørt gode ting fra ham. Jeg ved at jeg kommer til at passe godt ind, og det er virkelig vigtigt til et løb som Le Mans.

24 Heures du Mans 2020 bliver kørt den 13-14. juni.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: