GMB Motorsport skriver under med Jan Magnussen året ud

e3158e93-9649-9838-9083-e5015113cc6a
Foto: GMB Motorsport

GMB Motorsport skifter ud i teamets satsning i GT3, og har skrevet under med Jan Magnussen for sæsonens to resterende løb i Michelin Le Mans Cup. Ud går Mikkel O. Pedersen, og ind kommer Jan Magnussen som ny holdkammerat til Lars Pedersen i Honda NSX GT3-raceren med #88 til sæsonens to sidste afdelinger på henholdsvis SPA-Francorchamps og Portimao.

Manager Casper Elgaard glæder sig over at have fået Magnussen med på teamet:

– Vi er utroligt glade og stolte over at have indgået en aftale med Jan. Jeg har kendt Jan i rigtig mange år, i min aktive karriere var han en af mine værste konkurrenter, og nu ser jeg med stor glæde frem til vores nye samarbejde, forklarer Casper Elgaard i en udsendt pressemeddelelse og tilføjer:
– Det er en kæmpe cadeau til hele teamet, at vi i vores første sæson kan tiltrække en kører med det navn og den karriere til vores team. At få en personlighed ind med så stor erfaring er noget vi alle sammen kan nyde godt af; både mekanikere, unge kørere og mig selv inklusive.

Ser frem til ny opgave

Jan Magnussen selv glæder sig til den nye opgave:

– Jeg er utrolig glad og beæret over at få muligheden for at sidde bag rattet hos et danskejet hold, der har gjort en fantastisk figur i deres første år. Jeg glæder mig til at komme på banen med GMB Motorsport og håber at kunne hjælpe teamet til at slutte sæsonen stærkt af, så vi forhåbentlig kan stå med trofæet, når sæsonen afsluttes i Portugal, fortæller en begejstret Jan Magnussen.


En af dem, der kommer til at opleve tilgangen på allernærmeste hold, er Jan Magnussens kommende medkører Lars Pedersen:

– Det bliver fantastisk at køre sammen med Jan. Han er et af de største navne i Danmark, og jeg tror vi alle kan suge en masse til os fra hans enorme erfaring. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Spa og køre med ham, siger Lars Pedersen om det nye makkerskab.

Jan Magnussens første løb i Michelin Le Mans Cup for GMB Motorsport bliver den 24. september på SPA-Francorchamps.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: