Madbull Racing kører TCR Denmark med ny bil og hovedsponsor

Foto: Madbull Racing

Madbull Racing er ét af de ældste teams i TCR Denmark, og teamet er nu klar til en ny sæson og en ny satsning i kampen om Trofeo-titlen. Derfor skifter Madbull Racing og Kim Lund Johansen bil, og har indkøbt en Honda Civic Type R TCR lig den, der har vundet det generelle mesterskab i serien de seneste to år.

Den nyindkøbte Honda indsættes i samarbejde med italienske J.A.S. Motorsport, og med det nye setup satser Kim Lund Johansen på, at man hurtigere finder melodien.

– Det bliver en stor sæson for os i år. Sidste år brugte vi lang tid på at få teknikken til at fungere, og sidst på sæsonen begyndte resultaterne at komme. Med Honda’en og supporten fra J.A.S. forventer jeg at vi hurtigt er oppe i fart og klar til at kæmpe med om pokalerne blandt Trofeo-kørerne, siger han, og fortsætter:

– Vi er heldige at have nogle trofaste sponsorer, som har vist tiltro til årets satsning. Der er stor opbakning til vores projekt, ikke mindst fra vores nye hovedsponsor, Kloster-Hede, forklarer han.

Kloster-Hede Madbull Racing bliver derfor det nye navn på teamet i kraft af hovedsponsoratet fra den midtjyske producent af bæredygtige kødprodukter, og Kim Lund Johansen ser frem til en stærk 2022-sæson.


– Det bliver en sæson, hvor vi kommer til at give den hele armen og lidt til. Vi har et rigtig godt udgangspunkt, og jeg glæder mig til at komme på banen med en virkelig skarp og fintrimmet bil, slutter Kim Lund Johansen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: