Manthey Racing får straf efter kvalifikation til Nürburgring 24h

Foto: N24/Gruppe C Photography

De forsvarende vindere af Nürburgring 24h, Manthey Racing, får uanset hvad en del trafik at kæmpe med lørdag eftermiddag, når årets Nürburgring 24h bliver sat i gang. I den anden kvalifikationssession torsdag aften har teamet med Michael Christensen, Kevin Estré, Frederic Makowiecki og Laurens Vanthoor fået en straf for ikke at respektere et dobbelt gult flag og samtidigt også for at køre for stærkt i flagzonen, hvor der er en fartgrænse på 120 km/t.

Det giver på Nürburgring en ret markant straf, for det betyder at bilen skal starte sidst i SP9-startgruppen lørdag. Det betyder også, at Manthey Racing ikke har noget at køre for i Top 30 shootouten fredag aften, hvorfor de ikke stiller til start her.

https://www.facebook.com/mantheyracing/posts/5348012898647683

De forsvarende vindere er imidlertid ikke de eneste, som har fået et rap over nallerne efter løbsweekendens to første kvalifikationssessioner.

I alt 19 biler har fået forskellige straffe, og i SP9 har Team Getspeeds ene Mercedes med #4 (Maro Engel, Jules Gounon og Daniel Juncadella) fået frataget deres bedste tid. Samme gælder også Audi-teamet Lionspeed by Car Collection Motorsport (#23), som også mistede deres bedste tid.


Fredagen rundes af fra 17.50 til 20.00 med Top Qualifying shootouten. Se den her:

Få mere info om danskerne i årets Nürburgring 24h i vores optakt – den er her:

Nürburgring 24H-optakt: Kan Michael Christensen og Manthey Racing gentage kunststykket?

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: