Martin Andersen sætter jagten ind på tysk titel

Foto: Marco Meumann/Team Engstler

Når sommerpausen går på hæld i motorsporten, så betyder det oftest én ting: Det er nu, det hele skal afgøres. Og der er i den grad lagt op til en skarp titelfight i tyske ADAC TCR Germany, som i den kommende weekend tager hul på sæsonens anden halvdel på Nürburgring. 

Nürburgring var banen, hvor Martin Andersen og Team Engstler i fjor tog sølvet i det tyske mesterskab hjem. I år er Nürburgring ikke vært for sæsonfinalen, men det gør ikke besøget i Eifel til et mindre vigtigt et af slagsen for den viborgensiske Honda-kører. 

– Jeg kommer til Nürburgring i føring for mesterskabet, og det er en bane, som jeg virkelig klikkede godt med fra første omgang sidste år. Samtidigt er det jo et sted, som alle kender til fra Formel 1 og computerspil, så det gør den helt sikkert også til noget særligt, forklarer Martin Andersen. 

I den samlede mesterskabsstilling har Martin Andersen 164 point med sig til Nürburgring mod Jessica Bäckman og Szymon Ladniak på anden- og tredjepladsen med henholdsvis 156 og 137. Derfor er det helt afgørende at få slået et større forspring i den kommende weekend. 

– Der bliver en god fight i weekenden, for alle biler i top tre kommer til at køre med den samme succesballast, nemlig 40 kilo. Så vi burde være meget jævnbyrdige på den front, og så er der også den finte, at Jonas Karklys på fjerdepladsen kommer til at køre helt uden vægt i bilen. Han skal nok blive farlig, for succesballast slår virkelig hårdt i de her biler, når man kører så meget op ad bakke på en omgang, som man gør på Nürburgring, forklarer Martin Andersen.


Derfor er der hos Team Engstler blevet arbejdet hårdt på at finde mere fart:

– Teamet har arbejdet hårdt hele sommerferien på at finde lidt mere fart. Vi har især været udfordret på topfarten tidligere i år, men der skulle være fundet et par gode løsninger nu. Vi ser virkelig frem til at få bragt alle forberedelserne i spil denne weekend, afrunder en fortrøstningsfuld Martin Andersen. 

ADAC TCR Germany kan følges live weekenden over på www.adac-motorsport.de.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: