Mikkel Jensens LMP3-bil beslaglagt på Paul Ricard

Foto: Mikkel Jensen Racing

Eurointernational, der blandt andet har danske Mikkel Jensen på holdet, står i øjeblikket uden biler på Paul Ricard. Det gør de, efter lokale myndigheder tidligere på dagen ankom til Paul Ricard med teamets 2018-kører, Giorgio Mondini, skriver engelske Dailysportscar.

Det engelske magasin peger på, at twisten bunder i finansielle og kontraktmæssige problemstillinger fra 2018, hvilket nu har fået den konsekvens at teamets garage er låst af, og at #11 samt Eurointernationals Ligier LMP3-racer til Michelin Le Mans Cup begge er blevet fjernet fra banen.

Mikkel Jensen forventer dog, at twisten bliver løst, og at han kan komme i aktion for Eurointernational alligevel i denne weekend. Således skriver han følgende i en SMS til Boxengasse:

– Det er en joke. Den omtalte kører skylder teamet en masse penge, men har tidligere været ejer af bilen, og har derfor haft mulighed for at konfiskere den. Det bunder i jalousi over, at han er blevet droppet af teamet fremfor mig. Vi giver ikke op, og vi skal nok komme ud og køre løbet. Fra hvornår vi kan genoptage deltagelsen i weekendens program vides endnu ikke.

Boxengasse følger historien tæt.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: