Oliver Gavin stopper hos Corvette Racing

Foto: IMSA/LAT

En af de helt store i GT-racing har her til eftermiddag dansk tid annonceret sit farvel. Det er Oliver Gavin, der i en alder af 48 år har annonceret, at hans sidste løb for Corvette Racing bliver 12 Hours of Sebring i november.

Gavin nåede 19 sæsoner med Corvette Racing, og har i sin tid med amerikanerne vundet et utal af pokaler – herunder fem klassesejre på Le Mans, hvor briten var makker med Jan Magnussen og Olivier Beretta i hattricket, som de tre lavede i perioden 2004-2006.

Oliver Gavin har været fabrikskører hos Corvette Racing siden 2002. Foto: Richard Dole/LAT Images/IMSA

Tallet fem følger i øvrigt godt med Oliver Gavin, for pokalskabet tæller også fem klasse-mesterskaber i American Le Mans Series, fem klassesejre på Sebring og fem klassesejre i Petit Le Mans.

– At have været en del af det samme team i 19 sæsoner har været et kæmpe privilegie. Jeg vil gerne fra bunden af mit hjerte takke enhver, som jeg har delt den her rejse med. Det har været fantastisk, og jeg har været meget heldig at kunne køre på så højt et niveau i så mange år, skriver Oliver Gavin og tilføjer:

– Jeg er enormt stolt af det, vi har gjort sammen – specielt mesterskaberne og vores sejre på Le Mans, Sebring, Daytona og så videre – og at have været en del af udviklingen af fire generationer af biler til Corvette Racing. Jeg ser frem til at repræsentere Chevrolet og Corvette Racing i fremtiden!


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10159528025942494&id=91811457493

Gavin er aktuelt toer i IMSA’s GTLM-mesterskab inden finalen på Sebring om et par uger. Rygtebørsen kører selvsagt allerede i forhold til, hvem der kunne tænkes at blive erstatningen for Oliver Gavin hos Corvette Racing. Her nævnes Marcel Fässler og Mike Rockenfeller, som allerede er inde over teamet. Men også Porsches Nick Tandy og den tidligere Corvette-kører Richard Westbrook nævnes som mulige bud af blandt andre amerikanske Sportscar365.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: