2018 sæsonen er nu ovre efter Yokohama DM-Finalen på FDM Jyllandsringen

DSC_0186

Efter 2 ærgerlige og frustrerende weekender til Grand Prix Danmark og Septemberløbet på Ring Djursland, fik CS Racing en succesfuld weekend og sluttede sæsonen af med manér.

Træningen lørdag formiddag gik helt problemfrit og vores køre Christian Siepmann var meget tilfreds med styretøjet som har været bilens akilleshæl i noget tid, og satte sessionens tredje hurtigste tid.

De gode takter fortsatte i tidtagningen hvor Christian viste god fart, hvilket gav ham en tredje start position til første heat. En god start sikrede os tredjepladsen efter de første sving og vi øgede forspringet ned til Michael Bergmann omgang for omgang. Men lykken varede ikke ved, da styretøjet nok engang voldte os problemer hvor det føltes som om at servo styringen var væk. Bilen måtte en tur i pit, men kom tilbage på banen for at gennemføre løbet og få nogle point hjem til mesterskabet.
Teamet arbejdede hårdt hele eftermiddag, aftenen og lidt ud på natten for at gøre bilen klar til andet og tredje heat om søndagen.

Den blev klar og grundet en fin omgangstid i første løb, startede Christian nummer 5 til heat 2. Han fik en rigtig god start som bragte ham op på fjerdepladsen, og trods lidt problemer med styretøjet, så kunne han holde positionen lige foran Johannes Graversen.

Christian startede nummer 6 til sæsonens sidste heat hvor alt blev sat ind for at få en pokal med hjem. Igen fik han en god start og kørte sig op på fjerdepladsen. Herefter fulgte et par omgange hvor Christian lå lige i kofangeren på Michael Bergmann, og halvvejs inde i løbet kørte en af bilerne foran i pit og kom ikke ud igen, hvilket bragte Christian op på tredjepladsen. Der kom nogle problemer med styretøjet hen mod slutningen af løbet men med god fightervilje og et godt forspring til bilen bagved var vores position ikke truet.

Den V8 brølende BMW F1 med Christian Siepmann bag rattet krydsede målstregen og fik det ternede flag på en tredjeplads, hvilket betød at vi fik en pokal med hjem fra Yokohama DM-Finalen 2018. En god afslutning på en blandet sidste del af sæsonen, men der er gjort store fremskridt over de seneste uger hvilket gør os meget optimistiske forud for 2019 sæsonen.

Vi vil gerne sige stor tak til vores sponsorer for at gøre danmarks mest unikke motorsports projekt muligt, og tak for opbakningen på sociale medier og på banen. Vi vender stærkt tilbage i 2019 og ser frem til give en masse godt ræs.