Alle gode gange tre for Kevin Suenson

Foto: Denner Photo

Racerkøreren fra Gram stiller til start i OK Mobil1 Danish Supertourisme-finalen på Padborg Park i weekenden. Lokale sponsorer har bakket stærkt op om de sportslige ambitioner.

– Jamen det er da for vildt! Jeg havde aldrig regnet med at jeg ville kunne finde økonomien til at deltage i tre Supertourisme-løb i efteråret, fortæller Kevin Suenson om den seneste halvanden måneds pengejagt.

Efter en uventet debut ved Padborg Park Night Race – som endte med et uventet stærkt resultat – skulle der findes et beløb i omegnen af 100.000 danske kroner, hvis den sønderjyske racerkører skulle køre årets sidste to løb. Og det er altså lykkedes, takket være opbakning fra virksomheder primært i området omkring slotsbyen Gram.

– Jeg er stolt over opbakningen, og samtidig er jeg klar over at den slags forpligter, siger Kevin Suenson, som ved at tilliden og den økonomiske støtte bedst bliver kvitteret med gode resultater på banen. Og uden at love for meget, indrømmer han at der er gode kort på hånden:

– I modsætning til de fleste andre i feltet har jeg seks spritnye dæk til rådighed til weekenden, hvor de andre har opbrugt deres “kvote” for sæsonen og må satse på også at køre på brugte dæk. Det bliver en stor fordel for mig, hvis jeg bruger dem strategisk rigtigt, forklarer Kevin, der også anser Padborg Park som værende sin hjemmebane.


Når snakken falder på sin status som gæstekører i klassen, er der ikke meget at tage fejl af: Kevin Suenson er med i racet for at vise hvad han kan.

– Jeg har ingen grund til at ødelægge andres mesterskabschancer, så hvis en af mesterkandidaterne kommer op til mig bagfra vil jeg gøre hvad jeg kan for at lade dem komme forbi. Men hvis situationen er omvendt og jeg er hurtigere, så kører jeg for at vinde dén placering også, lyder det kontant fra Kevin Suenson.

Deltagelsen i toppen af dansk motorsport har vakt interesse fra flere sponsorer for at opleve racerløbene live. Derfor har Kevin en håndfuld VIP-gæster med på sidelinjen søndag eftermiddag, og det glæder han sig til:

– Jeg har nogle mennesker med, som har troet på mine evner og ambitioner i lang tid, og jeg håber virkelig at jeg kan være med til at give dem en god oplevelse – allerhelst kronet med endnu et godt resultat på banen, slutter Kevin Suenson.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: