Alle sejl sat mod Danmarksmesterskabet

Foto: Boxengasse

Der skal ikke meget til, før Malthe Jakobsen kan kalde sig for Danmarksmester i Formel 4. I weekenden køres sidste afdeling af mesterskabet på FDM Jyllandsringen, og et godt resultat i lørdagens første heat kan være nok til at sikre titlen.

Som ægte thybo er det dog ikke noget, der ryster det 16-årige Team Danmark-talent. Igennem sæsonen har han og FSP-teamet kørt sig til flotte resultater, og det er præcis samme opskrift, der er lagt op til i finalen.

– Jeg vil rigtig gerne vinde Danmarksmesterskabet, for det betyder jo at jeg er landets bedste, og samtidig hjælper det lidt med at åbne nogle døre til udlandet, forklarer Malthe, som trods ønsket om mesterskabet ikke – som sådan – er bekymret for weekenden:

– Det letteste er egentlig bare at fokusere på at give den fuld gas hver gang jeg er på banen. Jeg kommer for at køre racerløb, så jeg håber at vi kan få nogle gode og fair løb at slutte sæsonen af med, lyder det fra Malthe.

Hvis mesterskabet kommer i hus vil det også give lidt medvind når Malthe i starten af november skal forsvare de rød-hvide farver til FIA Motorsport Games i Rom. Malthe er udvalgt af Dansk Automobil Sports Union til at repræsentere Danmark til arrangementet, som bedst kan betegnes som De Olympiske Lege for racerkørere. 


Til og med søndag er fokus dog udelukkende rettet mod FDM Jyllandsringen og den hvide Formel 4-racer.

Jakobsen Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: