Anders Fjordbach skal køre 12H of Sebring

Foto: Privatfoto

I den kommende weekend afvikles det traditionsbundne 12H of Sebring, som er en del af IMSA-mesterskabet. Efter Anders Fjordbachs flotte præstationer i Asian LeMans Series, har han nu fået mulighed for at hjælpe til hos PR1 Motorsport, der pt ligger på en 4. plads i IMSA-mesterskabet.

Anders ser frem til at få lov til at køre med i dette løb.

-“Jeg håber jeg kan hjælpe teamet til nogle gode point i mesterskabet her på Sebring”, udtaler den hurtige nordjyde.

Ud over muligheden for at hjælpe, er det også en ekstra speciel oplevelse, der venter Anders. Han skal nemlig køre en Oreca, samme bil som den han skal køre dette års ELMS serie i, for High Class Racing.

-“Det bliver en drøm at køre på Sebring. Det er en af de mest ikoniske baner i verden, en ren djævel. Og samtidig at få muligheden for at få mere tid i en Oreca, er bare perfekt”, lyder det videre fra Anders.


Der er 3 kørere på bilen, og de to andre vil være Matt McMurry og Gabriel Aubry. Sammen skal de 3 forsøge at køre en sejr hjem til PR1 Motorsport teamet. Der skal lydene stor tak til Chris McMurry der har været hovedårsagen til at Anders har fået muligheden. Chris er makker med Anders i den Asiatiske LeMans serie.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: