Anders Fjordbachs navn giver genlyd over hele verden!

Foto: High Class Racing

Mandag var en god dag for High Class Racing. Det var nemlig her teamets kører Anders Fjordbach satte ny banerekord på Paul Ricard Banen i Frankrig. Og det har givet genlyd over hele kloden. Om det er Tyskland, eller Brasilien, Frankrig eller USA, så har de alle lagt mærke til det flotte resultat.

Anders satte omgangen i bogen på førstedagen af den officielle test forud for sæsonstarten, der finder sted i den kommende weekend, netop på Paul Ricard. I den nedgående sol, kørte Anders rundt i tiden 1m40.404s. Med hele 6/10 sek bedre end den tidligere rekord, understregede han at han og teamet er ved at være der, hvor de skal være.

Det får dog ikke teamet til at ændre deres målsætning, forud for sæsonstarten. Teamchef Peter Utoft siger:
-”Det er jo klart at vi er rigtig stolte over Anders, og glade for rekorden, men med til historien hører jo at andre også kørte stærkt. Næstbedste tid var blot 28/100 efter vores tid. Samtidig er vi helt klar på at vi stadig har meget at arbejde med. Vores forventninger til den kommende weekend er at ende indenfor top-5 i tidtagningen, og top-10 i løbet”.

Anders Fjordbach fortsætter:
-”Et løb er 4 timer, dette var én perfekt omgang! Vi ved at vi skal kæmpe hårdt for resultaterne, for konkurrencen er meget hård. Men vi går efter at blive bedste Dunlop-bil i tidtagningen, og bedste PRO/AM-bil i løbet. Og hey – den der rekord, den er jeg super glad for. Den står altså i historiebogen nu, og det er jeg rigtig stolt over”.

Fredag kl. 11.05 starter sæson 2019 officielt med første frie træning. Kvalifikationen for LMP2 klassen er lørdag kl. 13.35. Her har teamet 10 minutter til at sætte en tid, så den skal sidde i skabet. Optakten til den nye sæson har været rigtig god for Team High Class Racing. Den nye Oreca Gibson har vist sig at være det rette valg for teamet. Nu skal det så vise sig om det kan række til en topplacering, når først der for alvor skal køres om placeringerne.


-”Vi har haft en god optakt, og med testen har vi bevist, at vi kan køre lige op med de hurtigste. Nu mangler vi at få justeret lidt på vores brændstofforbrug, og dæksliddet. Det har jeg stor tiltro til, at teamet nok skal få styr på. Jeg glæder mig bare til at Dennis og jeg kan vise det danske flag frem i Frankrig”, slutter Anders Fjordbach.

Du kan følge Team High Class Racing i deres kamp for et godt resultat her:

www.europeanlemanseries.com

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: