Andersen Motorsport er klar til pointkamp på Djursland

Foto: Andersen Motorsport

Nye udfordringer venter på Martin Andersen og Hyundai i TCR Denmark den kommende weekend. Der skal bygges videre på en særdeles lovende sæsonstart for det Viborg-baserede hold, som aktuelt har andenpladsen i kørernes mesterskab.

Men hvor de første tre afdelinger i år har været kørt på FDM Jyllandsringen, så er det tid til en ny bane i form af Ring Djursland. TCR Denmark har endnu ikke kørt på den kuperede bane på Djursland, men det er omvendt en løbsweekend, som Martin Andersen og holdet ser mere end almindeligt meget frem til at få gang i.

– Vi glæder os helt vildt. Nu får vi rystet posen lidt, og det tror jeg, vi kan få nogle rigtig gode løb ud af. Alle er efterhånden ved at være stærkt kørende på Jyllandsringen, men Ring Djursland har folk ikke kørt på endnu. Og så bliver det samtidigt meget kompakt, for vi kører hele afdelingen lørdag, forklarer Martin Andersen.

Med en lettere bil håber Martin Andersen og resten af teamet på tørvejr til weekenden. Sidst på Jyllandsringen var feltet ude i stort set alle tænkelige vejrforhold i løbet af to dage.

Afgørende lørdag

Det kompakte program betyder, at kvalifikationen bliver enormt vigtig i den samlede stilling. En pole position vil tælle masser af vigtige point, og når hele feltet samtidigt kun har to træninger til at få bilerne på plads, så er det afgørende, at alt spiller fra første minut.


– Vi har et par ideer med os til Djursland, og vi er så heldige, at vores ingeniør kender banen tilbage fra de gamle dage i DTC, så vi har måske lidt tricks i ærmet der. Men vigtigst af alt, så kører vi med en lettere bil denne weekend. Den såkaldte competition weight er blevet lavet om – så i stedet for at køre med 50 kilos ballast i bilen, som jeg gjorde på Jyllandsringen, så er min bil nu helt uden. Det burde give lidt vind i sejlene, konstaterer Martin Andersen og tilføjer:

– Og så er Djursland bare en bane, jeg i det hele taget er vild med. Den er virkelig morsom, fordi der er bakker på den, og jeg har rigtig mange gode minder fra den bane. Vi har altid været godt kørende på den, og det håber jeg bestemt, vi også er denne weekend, forklarer han.

Martin Andersen er aktuelt toer i mesterskabskampen, men ligger lige nøjagtigt i spidsen af en større gruppe kørere, som alle bejler til podiet i øjeblikket. Således er der kun 11 point mellem Martin Andersens andenplads og Alfa Romeos Jacob Mathiassen på femtepladsen, inden det lørdag går løs.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: