Angreb er det bedste forsvar

Foto: Boxengasse

For to uger siden overtog Malthe Jakobsen føringen i det danske Formel 4-mesterskab efter en suveræn weekend på Padborg Park, hvor han ryddede bordet og sikrede sig den maksimale pointscore. I weekenden er rollerne byttet om, og Malthe skal nu forsvare sin mesterskabsføring ved årets største løb på de danske baner: Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.

Det er kun en spinkel føring på 14 point, som thyboen tager med sig til racerbanen tæt ved Silkeborg. Der bliver da heller ikke tid til afslapning i løbet af de tre dage, løbsweekenden varer. Det bedste forsvar er nemlig, som kloge mennesker siger, angreb:

– Det er måske lidt kedeligt, men strategien er præcis den samme, som da jeg lå nummer to i mesterskabet: Mit mål er at blive en bedre racerkører, og det bliver jeg kun ved at forsøge på at være bedst hver gang, jeg er på banen, lyder det meget kontant fra den 15-årige racerkører fra Sennels ved Thisted.

Baneforløbet på Jyllandsringen er på ingen måde nyt for Malthe Jakobsen. Alligevel glæder han sig til gensynet med banen, han sidst kørte på før sommerferien:

– Det er nok min yndlingsbane herhjemme i Danmark, for der er både fart på og lidt tekniske sving, så der er lidt fra alle skuffer, forklarer han.


Om Team Danmark-talentet er lige så glad for banen efter årets store Grand Prix, vides endnu ikke. Allerede fredag eftermiddag er Malthe og de andre Formel 4-talenter på banen til den første træning, og først ud på eftermiddagen søndag ser han det ternede flag for sidste gang.

Jakobsen Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: