Anton Bergström ser frem mod ny udfordring i TCR Denmark

Foto: Boxengasse

Blandt årets debutanter i TCR Denmark er svenske TPR Motorsports Anton Bergström, som har taget springet fra DS3 Cup og videre til TCR. 

Bergström står i weekenden overfor sit bare andet løb i sin nye Honda Civic Type R TCR-racer og er klar til at tage kampen op på en af de mest udfordrende baner i den danske kalender, nemlig Ring Djursland. Den super kompakte og kuperede racerbane er en ganske anden størrelse end kalenderens øvrige baner, men heldigvis kommer Bergström til Djursland med god erfaring fra tidligere.

– Djursland er en virkelig fed bane, og det er et sted, jeg virkelig nyder at køre. Jeg er ny i TCR, men jeg har den lille fordel, hvis man da kan sige det sådan, at jeg har kørt en del her med DS3 Cup, forklarer han og tilføjer:

– Jeg lærte rigtig meget på min første løbsweekend med den nye bil, og selv om TCR-Hondaen er en ganske anden racerbil end min Citroën var, så ser jeg virkelig frem til at kombinere ny og gammel læring, forklarer han. 

Sæsonpremieren i starten af maj bød på tre fornuftige heats og en masse nye indtryk. Anton Bergström kommer til Djursland med en samlet 11. plads, og her er målet først og fremmest at køre flere sikre point på kontoen, slår han fast:


– Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage i Hondaen igen. Vi fik et fantastisk indtryk med sidste gang, og det skal vi bygge videre på i weekenden, afrunder Anton Bergström.

Anton Bergström og resten af TPR Motorsport kan følges denne weekend på Youtube – TCR Denmark sender alle tre heats live søndag.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: