Et forfærdeligt Spa-ophold

120956728_697479441144891_926255987312074190_n.jpg
Foto: Fotospeedy
Kevin Rossel var i høj grad en del af mesterskabskampen i Super Trofeo, inden det gik løs på Spa, men en kombination af forkerte beslutninger og en knækket trækaksel gjorde det til en forfærdelig weekend.
Normalt er et spa-ophold en behagelig måde at tilbringe en weekend på, og selvom Kevin Rossel godt var klar over, at det langt fra ville blive afslappende på Spa-banen i Belgien, så havde han ikke regnet med, at det ville blive en weekend lige til glemmebogen. Det skyldtes både en forkert beslutning, da det fik afgørende betydning i Race 1, at han blev sendt ud i Lamborghinien på forkerte dæk, og så måtte han helt opgive at komme til start i Race 2 på grund af en teknisk fejl.
– Det føles godt nok bittert lige nu, for vi fik vist undervejs i træningen, at vi var de hurtigste, og vi havde ramt bilen på den helt rigtige måde. Vi har tidligere på sæsonen kørt os på podiet to gange i en weekend, og vi havde den rigtige fornemmelse. Der var optimisme, selvom vi var lidt nede efter Barcelona, og så ender det alligevel i en gang Gøg og Gokke for os, kommer det hudløst ærligt fra Kevin Rossel, der allerede kunne se den gode fornemmelse sive ud mellem fingrene under Race 1.
– Vi tog helt sikkert en forkert beslutning, da jeg var den eneste i mit stint med slicks på, og da det begyndte at regne, var jeg prisgivet. Da dråberne kom, kunne jeg godt regne ud, hvad klokken var slået, og det var for stort et sats. Jeg ville helst have fulgt strømmen, som plejer at være god latin, men det må vi evaluere på, og så var det bare sort uheld, at vi slet ikke kommer ud til Race 2 på grund af knækket trækaksel, som ellers lige var blevet skiftet i bilen, forklarer Kevin Rossel, der nu har sæsonens sidste afdeling på Paul Ricard i Sydfrankrig midt i november til at sikre en samlet podieplads.
– Den her weekend var den trælse del af motorsport, hvor vi ikke rigtigt fik lov at køre om det, og det virker ikke realistisk at snakke om mesterskabet længere, men vi er stadig nummer fire i den samlede stilling, og derfor går vi selvfølgelig efter podiet. Vi kigger hele tiden frem, og når nu vi kan se, at bilen ellers er sat godt op, så er der grund til at tro på det. Samtidig krydser jeg også fingre for vores søsterbil, der var involveret i et grimt uheld, og jeg håber, at køreren snart er klar igen, for han fortjener også at være med til at afgøre det på banen. Det er bare sjovere for os alle sammen.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: