Hattrick for Mikkel O. Pedersen på hjemmebane

Foto: Mikkel O. Racing

For første og eneste gang i denne sæson var Mikkel O. Pedersen til start på en dansk racerbane. Det skete, da han deltog i finalerunden i Special Saloon
Car-klassen på FDM Jyllandsringen, og her viste han samme hurtighed som ved sine udenlandske starter i Porsche Supercuppen.

”Vi kørte tre heats, og jeg vandt dem alle sammen foran de godt 100 gæster og sponsorer, som vi havde inviteret,” siger en glad Mikkel O. Pedersen. ”Jeg
stillede op i en Porsche magen til den, jeg anvender i Porsche Supercuppen, altså en GT3-racer uden ABS og traction control – noget, som flere af mine
konkurrenter har i deres biler.”

De to første heats vandt Mikkel O. Pedersen ved at føre fra start til mål, mens der skulle kæmpes mere for den tredje sejr.

”I heat 3 sov jeg lidt i starten, for i den flyvende start blev jeg ned ad langsiden omringet af en Lamborghini på den ene side og en Aquila på den,” siger han. ”Jeg lå et stykke tid bag Lamborginien med Gunnar Lisby Kjær, men jeg kom da forbi ham og gik i front.”

Udover at køre race i sin egen Porsche havde Mikkel O. Pedersen også en ekstra opgave for Gustav Birch, der fik sin debut som banekører i en Porsche 911 RSR.


”På Jyllandsringen var jeg coach for Gustav,” fortæller Mikkel O. Pedersen. ”Mellem træningen, tidtagningen og de tre løb satte vi os sammen, og jeg hjalp ham med at analysere dataene.”

Næste programpunkt – som også bliver årets sidste for Mikkel O. Pedersen – bliver finalen i Porsche Supercuppen. Den køres i den sidste oktober-weekend i Mexico City, og ligesom sidste år bliver der tale om en dobbeltafdeling.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: