Insight Racing i dobbeltrolle på Falkenberg 

Foto: Insight Racing/Niklas Majgaard

Der skal bygges videre på de gode erfaringer fra det danske holds seneste indsats i TCR Scandinavia, når det i denne weekend går løs på Falkenberg i Sverige. Samtidigt er der også god udvikling i den nye, svenske DS3 Cup, hvilket giver fuld travlhed på det danske team.

Sommerferien er over motorsporten i mange klasser, men hverken Insight Racing eller TCR Scandinavia holder pause. I denne weekend går det løs på Falkenberg ved det traditionsrige Västkustloppet.

Det er på alle måder med fuldt program, for i TCR Scandinavia er Louise Frost og Jonas Lynge begge på plads, respektivt i Alfa Romeo Giulietta TCR og Honda Civic TCR FK2, og begge skal de bygge videre på den både hårde og lærerige weekend, som teamet senest havde på Anderstorp.

Falkenberg er imidlertid en noget anden størrelse, men det er noget, som Jonas Lynge ser frem til. Nordjyden kører sit andet TCR-løb i karrieren og fik med stormskridt sin racer ind under huden.

– Det er en hurtig og lidt kuperet bane, som jeg ser frem til at køre på for alvor. Det bliver i hvert fald sjovt – så meget kan jeg sige. Falkenberg virker som en bane, der passer ret godt til mig, siger han og fortsætter:


– Falkenberg er et sted, hvor man gerne skal stramme selerne lidt, så vi tager en masse læring med ind fra sidst vi kørte, men omvendt forventer jeg også, at der skal ske noget nyt. Der er blandt andet et par nye støddæmpere på bilen, så vi skal lige ud at se, om vi kan finde lidt mere tid i den, lyder det fra en fortrøstningsfuld Jonas Lynge.

Jonas Lynge tager masser af læring med sig fra debuten i TCR Scandinavia. I denne weekend gælder det Västkustloppet på Falkenberg. Foto: Niklas Majgaard/Insight Racing

Videreudvikling
Teamchef Martin Jensen forventer ligeledes, at der kan bygges videre på resultaterne fra sidst. Jonas Lynge debuterede ved den lejlighed, mens Louise Frost kørte sit andet løb i den hvide Alfa Romeo. Nu skal der udvikles, lyder det fra Jensen:
– Falkenberg ligger på papiret rigtig godt til Alfa Romeoen, og samtidigt er det en bane, jeg tror er god for Jonas – den passer godt til hans kørestil, ligesom jeg har indtrykket af, at han føler sig en del mere hjemme i bilen til denne weekend. Så alt i alt forventer jeg, at vi kan bygge på det fundament vi fik lagt sidst.

Tætpakket program
TCR Scandinavia er imidlertid ikke den eneste klasse ved Västkustloppet, som får dansk deltagelse – og endsige deltagelse af Insight Racing.
Västkustloppet er nemlig også vært for en afdeling af den nye, svenske DS3 Cup, som i denne weekend har både danske og svenske gæster på gridden. Og Insight Racing er ikke de eneste, der har skippet sommerferietankerne, forklarer Martin Jensen:

– Vi har ti biler til start i DS3 Cup Sweden, og det synes jeg siger meget om, at folk ikke just er gået på sommerpause. Det er superfin træning til næste gang, vi kører i DS3 Cup, for det er også her på banen, og det er der nogle stykker, som har valgt at udnytte. Det er super fedt, og jeg ser meget frem til, at vi kan vise DS3 Cup frem ved Västkustloppet i denne weekend, lyder det fra indehaver og teamchef Martin Jensen.

Mens den danske DS3 Cup er på sommerpause, så er der gang i den svenske udgave af klassen. Og flere af de danske kørere har taget turen til Falkenberg – det gælder blandt andet Kenn Bach. Foto: Niklas Majgaard/Insight Racing

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: