Lærerig sæsonafslutning for Kevin Suenson

IMG_0588

Til Finaleløbet på Padborg Park var der stærk kontrast til de to foregående løb, som Kevin Suenson kørte i OK Mobil1 Danish Supertourisme-serien. Til gengæld er sønderjyden mange erfaringer rigere inden næste sæson.

Allerede under lørdagens kvalifikation kom weekendens første lærestreg. En forkert strategi betød at Kevin ikke nåede at sætte en tilstrækkeligt hurtig tid, og dermed måtte han starte første heat i den bagerste ende af feltet:

“Jeg kørte først ud for lige at køre mig selv varm på nogle gamle dæk, men jeg blev sendt ud på de nye, friske dæk et par minutter for sent – så da der endelig var ordentligt greb i dem, var kvalifikationen slut”, fortæller Kevin Suenson mens han ryster på hovedet.

“Det er en begynderfejl, men den kommer vi ikke til at begå igen!”, forsikrer han.

Efter en hård kvalifikation var Kevin opsat på at skulle frem i feltet, da starten gik til første heat. Det var resten af feltet også, og i tumulten for at komme frem mod første sving blev flere biler sendt ud på græsset. Uden greb i dækkene torpederede de den forreste del af feltet, som var på vej rundt i svinget. Dommerne vurderede efterfølgende, at det var Kevin Suenson som var årsagen til uheldet – og det gav en udelukkelse fra heatet.


“Jeg havde en rolle i det uheld, og det er jeg ked af. Jeg synes dog at det er i overkanten at jeg skulle have det fulde ansvar, for det var et resultat af mange ting. Men dommerne har talt, og så er det altså sådan”, sagde Kevin Suenson da han havde sundet sig.

Det betød også at weekendens andet heat ikke skulle startes fra den andenplads, som ellers var belønningen for hans syvendeplads i løbet – men til gengæld på 22. pladsen og uden chance for store resultater.

“De sidste to løb var ikke noget voldsomt. Jeg sluttede på niendepladsen i det ene og som nummer 13 i det sidste, så det var ikke helt det, jeg havde sat næsen op efter”, siger Kevin Suenson. Alligevel ser han positivt på weekenden, trods alt:

“Jeg har lært virkelig meget af de tre løb jeg har kørt i Supertourisme, og nogle af de fejl jeg har begået, ville være ærgerlige at begå næste år. Der vil jeg gå benhårdt efter at blive en endnu bedre racerkører, for jeg synes at jeg har vist at jeg kan være med i den sjove ende”, fortæller han.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: