Martin Andersen tager sølvet i TCR Denmark 2020

Happy Lena (1 of 1)-3
Foto: Andersenmotorsport.dk/Boxengasse.dk

Ny bil, ny klasse, nyt bilmærke og nye konkurrenter – Martin Andersen har med sit skifte til TCR Denmark og Hyundai haft meget nyt at vænne sig til i år.

At det hele endte med mesterskabssølv efter en finaleweekend, hvor muligheden for guldet ikke var uden for rækkevidde er derfor ikke noget, som det viborgensiske team går rundt og er skuffede over. Tværtimod – 2020 blev en succes, som Martin Andersen og resten af holdet nu skal bygge videre på.

– Det var en vild finaleweekend, men det endte godt for os. Det har været en rigtig god debutsæson, og vi kan bestemt ikke klage over noget. Det er så mange år jeg har kørt forhjulstræk, og alle har bare gjort et kæmpe job her. Jeg er blevet bedre som kører, bilen blev bedre og bedre – og vi er bare topmotiverede efter det her, forklarer Martin Andersen.

Champagnesprøjt på podiet!

Hård finalefight

Finaledramaet gik fra start ud over Martin og den blå Hyundai i30N TCR. Duellerne på første omgang sendte ikke Andersen frem i feltet, men tilbage, og det kostede i sidste ende chancen for at udfordre den senere mester Kasper H. Jensen. Men med det sagt, så er der stor tilfredshed i hele teamet.


– Hyundai lavede en rigtig god bil, og vi fandt en god opskrift hurtigt. Men Kasper og Massive Motorsport var virkelig hurtige fra første heat, hvor vi først virkelig fandt farten efter premiereløbet. Det profiterede han på gennem sæsonen, men at vi står med sådan et resultat er super godt. Jeg havde ikke regnet med det overhovedet. Havde vi taget en plads i top tre, så ville jeg fra start have været ovenud tilfreds, forklarer Martin Andersen.

Arbejdet i kulissen har haft afgørende betydning hele sæsonen. Samarbejdet med Hyundai Motorsport i Tyskland og engineer Peter Jæger, (midten), har haft stor betydning.

Martin Andersen fortsætter:

Det her kan vi kun være stolte af, og jeg er glad for, at den omvæltning til de her biler er gået så godt. Jeg har udviklet mig meget, og det samme har teamet, hvor specielt min engineer Peter Jæger har været vigtig i den her udvikling. Vi har gang i et par spændende projekter her til vinteren, og så kan jeg forhåbentlig blive endnu bedre inden næste sæson, slår han fast.

www.andersenmotorsport.dk

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: