Mesterskabet spidser til i DS3 Cup

Foto: Grippo

Oliver Larsen fører an, når den franske mærkeklasse kører næstsidste afdeling af mesterskabet på Ring Djursland i weekenden.

For to uger siden var den unge sjællænder stærkt kørende på FDM Jyllandsringen, hvor han med to heatsejre genvandt føringen i mesterskabet foran Milan Rytter, som måtte udgå af finaleheatet netop som han havde kørt sig i front.

Denne gang gælder det Ring Djurslands kuperede asfalt, og mens de fleste kørere sætter stor pris på banen nord for Ebeltoft, betyder de manglende muligheder for at træne på banen, at det kommer til at kræve hurtig indlæring at være hurtigst her.

Både Oliver Larsen og Milan Rytter har erfaringer fra banen, men det er kun Rytter, som har kørt her i en DS3-racer før. Til gengæld er der en vis sandsynlighed for at Linda Vekka og Jaakko Louhi, som begge er kendt for både vovemod og sene nedbremsninger, kan gøre god figur i weekenden.

Det bliver også spændende for William Schumann, Rasmus Jørgensen og brødrene Normann, som endnu har til gode at køre på Ring Djursland. De får travlt i lørdagens træning, hvis de skal være klar til at sætte en skarp omgangstid i tidtagningen senere på dagen – for slet ikke at tale om søndagens to heat.


Vi bliver meget klogere, når weekenden går på hæld. Tag turen til Ring Djursland og se de skarpe kørere i DS3 Cup kæmpe for fuld skrue søndag.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: