Milan Rytter skal tilbage i føring på Ring Djursland

Foto: Grippo

DS3 Cup kører næstsidste afdeling af mesterskabet i den kommende weekend, og for Milan Rytter er der ingen point at spilde.

Efter at være udgået fra førstepladsen ved Grand Prix Danmark måtte Milan se sin mesterskabsrival køre sig tilbage i toppen af mesterskabet. Det passer ikke den 17-årige sæbynit, så i weekenden kommer DS3-raceren på overarbejde:

– Det er nok min yndlingsbane herhjemme i Danmark, og sidste år var jeg hurtigste kører på banen, men måtte udgå med en teknisk defekt. Denne gang skal vi være stabile og hurtigere end de andre fra start til slut, så jeg kan komme tilbage i føring, siger Milan Rytter, der glæder sig til gensynet med Ring Djursland:

– Det er bare en fed bane som stiller krav til køreteknikken og til gengæld har masser af overhalingsmuligheder. Og så gør højdeforskellene den bare virkelig speciel at køre på, siger Milan Rytter.

Touringcar Academy, som servicerer og driver bilen i løbet af sæsonen, har givet bilen masser af opmærksomhed siden sidste løb, så for Milan bliver det bare at sætte sig bag rattet og gøre sit bedste:


– Jeg håber at vi kan vende stimen af uheld, så vi kommer fra Djursland som nummer ét i mesterskabet. Det fortjener vi vist alle sammen, slutter Milan Rytter.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: