Motorsportspause truer Madbull Racing

Foto: Boxengasse / Kim Gripping

Knap er sæsonen gået i gang, før Kim Lund Johansen og Madbull Racing risikerer at måtte stille sig på sidelinjen i TCR Denmark-mesterskabet. Silkeborg-teamet var ellers kommet godt fra start, men allerede under træningen til weekendens dobbelt-afdeling på FDM Jyllandsringen opstod motorproblemer med teamets Seat Léon Cupra TCR.

“Der manglede simpelthen bare trækkraft. Det føltes lidt som om, jeg kørte med speederen 80% i bund, og der var bare ikke mere at give af”, forklarer Kim Lund, som endte med at springe både kvalifikation og lørdagens to løb over i bestræbelserne på at løse problemet inden søndagens afdeling.

Ombytning af dele og alverdens tekniske forsøg var dog ikke nok til at få bilen tilbage i topform. Det måtte teamet sande under søndagens Warm Up-session, hvor der fortsat ikke var mange kræfter under motorhjelmen.

“Vi mistænker, at der skal en ny motor til, før det bliver rigtig godt”, lyder det fra en ærgerlig Kim Lund, der derfor frygter at skulle springe over de næste to afdelinger af mesterskabet på henholdsvis Ring Djursland og Padborg Park:

“Motoren i en TCR-bil er godt nok en hyldevare, men den er noget mere bekostelig end til en almindelig gadebil. Det har vi simpelthen ikke plads til i budgettet, så den eneste løsning er at springe to løb over og bruge tiden på at få bilen tilbage på sporet”, siger Kim Lund, som sammen med teamet er ved at finde frem til fejlkilden.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: