Norsk standardvognstalent rykker ind i TCR Denmark

Foto: Foto: TCR Denmark/Xynamic

Norske Kristian Sætheren har på rekordtid slået sit navn fast i dansk standardvognsracing. Nu er nordmandens 2020-planer klar.

Kristian Sætheren har både som sportsmand og racerkører været gennem en stor transformation i de sidste par år. Kristian Sætheren var skihopper, men fandt sidenhen ind i motorsportens verden med den danske DS3 Cup, hvor han debuterede i 2017.
Siden har Sætheren gjort lidt af en lynkarriere og tog bronze generelt i klassen i 2018, ligesom han også har to norske mesterskaber bag sig.

Sideløbende har Kristian Sætheren og danske Insight Racing gennem 2019 satset i TCR, hvor det er blevet til udvalgte løb i TCR Scandinavia – alt sammen som en optakt til det program, som nu er officielt – Sætheren og Insight Racing er klar til TCR Denmark i 2020.

– Det bliver fantastisk at fortsætte med teamet. Jeg har jo været med Insight Racing i DS3 Cup i nu to sæsoner, og vi har et super godt samarbejde. At det kan kombineres med at konkurrere i det, der bliver den nye danske topklasse er for mig at se supergodt, siger Kristian Sætheren.

Kristian Sætheren har kørt både DS3 Cup og TCR i denne sæson. Senest repræsenterede han Norge ved det nyligt overståede FIA Nations Touring Car Cup, hvor dette billede er fra. Foto: TCR Denmark/Xynamic

Hurtige fremskridt


At Kristian Sætheren allerede har et par løbs erfaring i Insight Racings Alfa Romeo Giulietta Veloce er noget, som den norske kører håber at kunne få gavn af i den kommende sæson:

– Det er absolut positivt at sidde i et team, som allerede kender min kørestil og allerede har samarbejdet på plads. Jeg håber, at den her sæson kan give mulighed for at kæmpe med i toppen, men når jeg kigger ned ad listen over tilmeldinger, så må jeg også sige, at det kan blive noget vanskeligt. Men jeg skal absolut gøre mit for at være med. Det er jo en ny klasse og en ny bil for rigtig mange på gridden, så alt kan ske!, siger Kristian Sætheren.

Foto: TCR Denmark/Xynamic

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: