Patrik Matthiesen: Føringen skal forsvares på Donington Park

Foto: Patrikmatthiesen.com

Når Patrik Matthiesen i weekenden kører sin anden løbsweekend i British GT-mesterskabet for HHC Motorsport, kommer sønderjyden på hårdt arbejde bag rattet af sin McLaren 570S GT4. Mesterskabsføringen skal bevares, også selvom Donington Park ikke er optimal for bilen:

– Vi kommer til at være op imod blandt andet Aston Martin og BMW, som bare passer lidt bedre til banen her. Vores McLaren har motoren liggende omme bagi, og det betyder at vi ikke er helt så hurtige i de lange højhastighedssving, som der er en del af på Donington, forklarer Patrik, der heller ikke selv har banen i toppen af listen over favoritbaner.

– Banen er som sådan fin nok, men der er andre baner som jeg synes mere om. Den har nogle områder med et godt flow i, og samtidig har de sidste to sving det med konstant at ændre karakter undervejs i løbet, så der bliver ikke noget med at slappe af.

Patrik Matthiesen fik en solid sæsonstart på Oulton Park. Foto: Patrikmatthiesen.com

Selvom både bil og chauffører skal stå på tæer i weekenden, er der på ingen måde givet op på forhånd. Kortene er måske ikke fordelt til HHC-mandskabets fordel, men en grundig plan for weekenden er allerede lagt klar:

– Vi skal sørge for at gøre det godt i kvalifikationen, så vi starter i den rigtige del af feltet. Lykkes det, er det blot et spørgsmål om at køre intelligent og se om vi kan spille konkurrenterne lidt ud mod hinanden – lidt, som jeg gjorde i det første løb på Oulton Park for halvanden uge siden, siger Patrik.


Weekendens to løb varer henholdvis én og to timer og kan ses på hjemmesiden www.britishgt.com fra søndag klokken 14.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: