Christina Nielsen slutter amerikansk sæson på favoritbane

Foto: Christina Nielsen Racing

Christina Nielsen ser frem til weekendens 10-timersløb på banen, som kickstartede danskerens karrieren i USA. Den hurtige racerkører håber på topresultat på Road Atlanta.

ROAD ATLANTA, 10. OKTOBER 2019 – Efter en sæson, hvor Christina Nielsen kun har deltaget i udvalgte afdelinger af det amerikanske IMSA-mesterskab, er hun ikke med i titelkampen, når finalen afvikles på Road Atlanta den kommende weekend. Danskeren har dog stadig mulighed for at kæmpe med om sejren i det legendariske 10-timersløb, hvor Nielsen stiller op for Meyer Shank Racing med britiske Katherine Legge og brasilianske Bia Figueiredo i den Caterpillar-sponsorerede Acura NSX GT3.

– Jeg ser virkelig frem til Petit Le Mans! Det er IMSA-sæsonens sidste løb, og mange teams har noget på spil, hvilket altid skaber helt særlig stemning i paddocken og blandt de mange fans. Samtidig er løbet det første, som jeg kørte i GTD-mesterskabet, og Road Atlanta har været min favoritbane lige siden. Den er på mange måder unik med sine typisk amerikanske oldschool omgivelser og et hurtigt og udfordrende flow, lyder det fra Christina Nielsen.

– Selvom jeg ikke har deltaget i alle sæsonens løb, har det været fantastisk at være med på Meyer Shank-holdet. Det er et utroligt professionelt team, og vi har som regel stillet til start med en stærk bil og en god strategi. Jeg håber, at jeg kan være med til at give teamet en god afslutning på året, for det fortjener de.

2019-udgaven af Petit Le Mans på Road Atlanta skydes i gang med de første træningssessions torsdag, mens kvalifikation afvikles fredag. Det 10 timer lange løb flages grønt lørdag klokken 12.05 lokal tid. Foruden Christina Nielsen er den danske motorsportselite også repræsenteret af Jan Magnussen, som skal i kamp for Corvette Racing i GTLM-klassen.


TIDSPLAN – ROAD ATLANTA

Fredag 11. oktober
11.15 (17.15) – Træning #4 (60 min)
15.55 (21.55) – Kvalifikation GTLM (15 min)

Søndag 12. oktober
09.30 (15.30) – Warm Up (20 min)
12.05 (18.05) – RACE (10 timer)

Livetiming: https://imsatv.imsa.com/
Livestreaming: https://scoring.imsa.com/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: