Dennis Lind og Lamborghini på Brands Hatch: Gensyn med vinderbane

Foto: Lamborghini Squadra Corse

BRANDS HATCH, ENGLAND, 2. AUGUST 2019 – Dennis Lind sætter sig for tredje weekend i træk bag rattet af en Lamborghini Huracán GT3, når han søndag stiller op til sjette afdeling af det britiske GT-mesterskab med Michael Igoe og WPI Motorsport. Det bliver samtidig et glædeligt gensyn med Brands Hatch-banen, hvor han i 2010 vandt den prestigefyldte Formula Ford Festival, hvilket gjorde motorsportsverdenen opmærksom på det dengang 17-årige danske talent.

– Jeg har faktisk ikke kørt på banen siden dengang, så jeg glæder mig vildt til at komme tilbage. Ikke kun for mindernes skyld, men især fordi, at Brands Hatch er en fantastisk fed bane med masser af fart og hurtige sving. Det er en klassisk oldschool racerbane, hvor du skal holde tungen lige munden, fordi den mindste fejl kan koste dig løbet, forklarer Dennis Lind.

– Banens layout bør umiddelbart passe ret godt til vores Huracán, så jeg har ret gode forventninger til weekenden. WPI Motorsport er et nyt team i mesterskabet, men det er erfarne folk, som ved, hvad de laver. Dét mærker man tydeligt som kører, og selvom vi stadig har til gode at vinde et løb, har vi vist stærke resultater, blandt andet med vores podieplacering på Silverstone i begyndelsen af året.

Dennis Lind: Travl kalender er godt

Dennis Lind kommer direkte fra sidste weekends 24-timersløb på Spa-Francorchamps, hvor danskeren sluttede på en ottendeplads med FFF Racing Team, og hvor han også kørte en afdeling af British GT Championship ugen forinden. Travlheden tager dog ikke pusten fra den hurtige dansker.


– Det er godt at holde sig i form, og som racerkører er den bedste træning at sidde i en racerbil. Jeg glæder mig til weekenden, siger Dennis Lind.

Sjette afdeling af British GT Championship starter ud med træning og kvalifikation lørdag, mens det to timer lange løb flages grønt søndag.

TIDSPLAN – BRITISH GT CHAMPIONSHIP – BRANDS HATCH

Lørdag 3. august
09.40 (dansk tid: 10.40) – Træning #1 (60 min)
12.50 (dansk tid: 13.50) – Træning #2 (60 min)
16.30 (dansk tid: 17.30) – Kvalifikation GT3 AM (10 min)
16.44 (dansk tid: 17.44) – Kvalifikation GT3 PRO (10 min)

Søndag 4. august
10.00 (dansk tid: 11.00) – Warm-up (10 min)
13.00 (dansk tid: 14.00) – RACE  (2 timer)

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: