Jan Magnussen på Road Atlanta: Håber på topresultat i legendarisk sæsonfinale

Foto: Richard Prince/Jan Magnussen Racing

Jan Magnussen på Road Atlanta: Håber på topresultat i legendarisk sæsonfinale

Jan Magnussen håber på at køre den gule Corvette først over målstregen i weekendens store 10-timersløb på Road Atlanta, hvor IMSA-mesterskabet skal afgøres. Danskeren holder sammen med Antonio Garcia en tredjeplads i kørermesterskabet.

ROAD ATLANTA, 10. OKTOBER 2019 – Jan Magnussen og resten af Corvette Racing håber på at slutte 2019-sæsonen med manér, når det 10 timer lange Petit Le Mans afvikles på Road Atlanta den kommende weekend. Sammen med spanske Antonio Garcia holder danskeren en tredjeplads i IMSA-mesterskabet, og duoen får igen hjælp af tyske Mike Rockenfeller i bestræbelserne på at vinde den legendariske sæsonfinale.

– Jeg har stillet til start i Petit Le Mans hvert eneste år siden 1999, så løbet betyder utroligt meget for mig. Det er et fantastisk event med fantastiske tilskuere på en helt suveræn bane. På mange måder er det også et af sæsonens mest udfordrende løb. Banens layout og mikset af biler gør det svært at komme gennem trafikken. Samtidig er det et langt løb, som starter om midt på dagen og slutter sen aften, og temperaturen kan falde markant undervejs. Derfor er det væsentlig at vide helt præcist, hvordan bilen og dækkene opfører sig gennem de 10 timer, lyder det fra Jan Magnussen.

Jan Magnussen og Antonio Garcia stiller til start på Road Atlanta som forsvarende mestre i GTLM-klassen. Duoen vandt både mesterskabet i 2017 og 2018, men har i år ingen reel chance for at tage en tredje titel i træk. En andenplads er dog i spil, og ikke mindst den løbssejr, som Magnussen og Garcia har kæmpet for i alt for lang tid.


– Vi har ikke vundet et løb siden 2017. Vi har været på podiet flere gange, men det er ikke det samme. Denne weekend har vi mulighed for at tage teamets sejr nummer ét hundrede, og samtidig vil det være en flot salut for vores Corvette C7.R, som kører sit sidste løb inden afløseren kommer på banen til januar. Så selvom vi reelt er ude af mesterskabskampen, er der meget at kæmpe for, forklarer Jan Magnussen.

2019-udgaven af Petit Le Mans på Road Atlanta skydes i gang med de første træningssessions torsdag, mens kvalifikation afvikles fredag. Det 10 timer lange løb flages grønt lørdag klokken 12.05 lokal tid. Foruden Jan Magnussen er den danske motorsportselite også repræsenteret af Christina Nielsen, som stiller op for Meyer Shank-teamet i GTD-klassen.

TIDSPLAN – ROAD ATLANTA

Fredag 11. oktober
11.15 (17.15) – Træning #4 (60 min)
16.20 (22.20) – Kvalifikation GTLM (15 min)

Søndag 12. oktober
09.30 (15.30) – Warm Up (20 min)
12.05 (18.05) – RACE (10 timer)

Livetiming: https://imsatv.imsa.com/
Livestreaming: https://scoring.imsa.com/

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: