Jan Magnussen tæt på sejr i TCR-finale på Jyllandsringen: Ser frem til 2021

Foto: Boxengasse/TCR Denmark

Jan Magnussen sluttede på en andenplads i årets sidste afdeling af TCR Denmark, som blev afviklet på Jyllandsringen lørdag. Den tidligere mester ser frem til en ny sæson i den danske topserie.

Der var kamp om pladserne i den afgørende finale i det nye danske TCR-mesterskab, som blev afviklet på Jyllandsringen den forgangne weekend. Jan Magnussen var igen med helt i front og sluttede således sæsonens sidste løb på en andenplads, hvilket var med til at sikre LM Racing teammesterskabet i første udgave af det nye danske standardvognsmesterskab.

– Igen et superfedt ræs med tætte kampe og rift om pladserne. Men også et ræs, hvor vi igen ikke helt havde farten til at køre en sejr hjem. Jeg er dog ret sikker på, at vi fik alt det ud af vores racerbiler, som vi kunne. Selvom vi gerne ville gentage sejren fra Ring Djursland i sidste måned, er en andenplads godkendt. Stort tillykke til den nye mester, Kasper H. Jensen, lyder det fra Jan Magnussen.

Mens Jan Magnussen sluttede på en fjerdeplads i det første danske TCR-mesterskab, var teamkammeraten fra LM Racing, Nicolai Sylvest, med i mesterskabskampen og endte på en samlet tredjeplads og som hurtigste kører i U23-mesterskabet. Samtidig kunne teamchef hos LM Racing, Lars Mogensen, også modtage titelpokalen i årets teammesterskab.

– Det har været et udfordrende år for os, og for mig startede det skidt med en teknisk defekt, som sendte mig ud af et løb i sæsonpremieren på Jyllandsringen. Men vi har weekend efter weekend udviklet os og fundet fart. Selvom vi især har kæmpet med ekstra ballast grundet BOP (Balance of Performance, udligning af styrkeforholdet mellem bilmærkerne) er det lykkedes os at score topresultate. Kæmpe tak til hele holdet bag LM Racing for en stærk indsats. Teamet har virkelig fortjent dén pokal.


Jan Magnussen kunne tidligere på sæsonen afsløre, at han har indgået en treårig aftale med LM Racing og således vender tilbage til 2021-udgaven af TCR Denmark med det Silkeborg-baserede motorsportsteam.

– Trods Covid-19 og manglende tilskuere på banerne synes jeg, at TCR Denmark været en succes. Alle har knoklet for, at sæsonen kunne gennemføres. Vi har oplevet et stærkt felt af biler fra mange forskellige mærker, og der er blevet leveret et spændende og intenst ræs løb efter løb. Med Casper Elgaard og Ronnie Bremer på listen til den nye sæson, bliver det et miks af kendte navne og nye, hurtige talenter, og dét ser jeg virkelig frem til.

– Vi er allerede i gang med at forberede os til 2021, og de nye racerbiler lander snart i vores workshop. Jeg glæder mig til, sammen med LM Racing, at kunne melde mere nyt om vores setup for den næste sæson, slutter Jan Magnussen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: