Mikkel Jensen efter triumf på Spa-Francorchamps: En vanvittig sejr!

Foto: Mikkel Jensen Racing

Den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen har efter weekendens suveræne sejr på Spa-Francorchamps lagt op til en spændende finale i European Le Mans Series.

SPA-FRANCORCHAMPS, BELGIEN, 23. SEPTEMBER 2019 – Efter en stærk indsats i næstsidste afdeling af European Le Mans Series har BMW-fabrikskøreren Mikkel Jensen nu lagt op til spændende finale i det prestigefulde mesterskab. Sammen med sin tyske makker Jens Petersen og Eurointernational-teamet tog danskeren en fænomenal sejr på Spa-Francorchamps og deler nu føringen med et konkurrerende team.

– Det var et vanvittigt løb! Vi havde ikke forventet en sejr indtil de allersidste minutter, hvor alting pludselig blev vendt op og ned. Efter denne weekend deler vi mesterskabsføringen med vores nærmeste konkurrenter, så nu gælder det bare om at slutte foran dem i finalen i næste måned, lyder det fra Mikkel Jensen.

Det var danskeren, som startede løbet fra en fjerdeplads i LMP3-klassen, og inden første pitstop havde den hurtige racerkører kørt sig frem til en andenplads. Herefter overtog teamkammeraten bilen og kørte to stints, før Mikkel Jensen igen hoppede tilbage i sædet med godt en time tilbage af det fire timer lange løb.

– På dét tidspunkt havde vi ikke de store håb om et topresultat, men så punkterer én af vores konkurrenter foran os, og de sidste omgange forvandler sig pludselig til et vildt sprintløb. Udover at det var fantastisk ræs, lykkedes det mig at indhente de forankørende og overhale to biler på sidste omgang. Det er bestemt ét af de løb, man vil huske i mange år fremover, og vigtigst af alt har vi lagt os i en god position inden mesterskabsfinalen på Portimao.


Næste opgave for Mikkel Jensen bliver således finalen i European Le Mans Series, som køres på Formel 1-testbanen Portimao ved den portugisiske Algarve-kyst den 25.-27. oktober. Måneden efter er danskeren tilbage i sin BMW M6-racer, når sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge afgøres på den sydafrikanske Kyalami-bane i slutningen af november.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: