Malthe Jakobsen får virtuel Le Mans-debut med Peugeot Sport

JAKOBSEN Malthe (dnk), Peugeot TotalEnergies, Peugeot 9X8, portait during the Rookie Test of the FIA World Endurance Championship 2022 on the Bahrain International Circuit on November 13, 2022 in Sakhir, Bahrain - Photo Germain Hazard / DPPI
Foto: Peugeot Sport/DPPI

Den 14-15. januar køres den tredje udgave af det officielle, virtuelle 24 timers Le Mans, og Malthe Jakobsen stiller op for Peugeot Sports officielle esportshold.

På de virkelige baner er den 19-årige thybo lynhurtig, hvilket i efteråret udløste en testkørsel i Peugeot 9X8 Hypercar-raceren, som senere i år får sin debut på den virkelige Le Mans-bane. Og nu har han fået muligheden for at køre den virtuelle udgave af løbet for den franske bilproducent.

Den virtuelle racerbil deler Malthe med tre andre kørere. Den ene er Gustavo Menezes, som er én af kørerne i FIA World Endurance Championship, mens de to andre er professionelle simracere fra den tidligere F1-kører Roman Grosjean’s esportshold, R8G Esports.

– Jeg er beæret over, at Peugeot Sport har bedt mig være én af de to kørere fra den virkelige verden til årets største virtuelle racerløb. De virtuelle baner har jeg brugt som forberedelse i mange år, så det bliver sjovt at se om jeg kan mål mig med de virtuelle eksperter, fortæller Malthe, som dog ikke kommer til at køre en virtuel Peugeot 9X8 Hypercar:

– Der er ingen biler fra Hypercar-kategorien med i løbet, så vi stiller op i LMP2-kategorien, men i Peugeot-farverne. Jeg har kørt en del testkilometer i Oreca’s LMP2 i løbet af 2022, så jeg kommer nok til at trække på lidt af de erfaringer, selvom der er lidt vej fra simulatoren til den virkelige verden, forklarer han.


Le Mans Virtual løber af stablen i weekenden 14-15. januar, og løbet vil kunne streames på Youtube.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: