Stor opdatering for tilrejsende fans til Le Mans

Foto: FIA WEC

ACO har torsdag formiddag udsendt en opdateret vejledning omkring, hvordan man forventer at Le Mans 2020 vil foregå – og endnu engang er det med strammere restriktioner til følge.

Det har torsdag formiddag fået K-Rejser til at melde ud, at de helt sløjfer årets Le Mans, da det de facto vil betyde, at man som rejsende må opholde sig på firmaets camp samt i et stærkt afgrænset tilskuerområde på cirka 300 meter mellem kartbanen og Fordchikanerne. Altså ingen mulighed for at komme op til start/mål, hovedtribunerne, banens andre sving, Village, museet og så videre.

https://www.facebook.com/krejser/posts/10158509747623188

Løsningen fra ACO går på, at man vil inddele banens areal i såkaldte villages med op til 5000 tilskuere i hver.

ACO laver de forskellige villages, så de alle har udsigt til et stykke af banen, og at der derudover vil være storskærme og underholdning, mad, parkering og så videre. Nogle villages vil også have tribuner og/eller campingpladser – alt sammen med målet om at kunne lade tilskuerne nyde løbet så vidt som muligt under de helt særlige omstændigheder i år.


Stramningerne torsdag betyder også, at ansigtsmasker er obligatoriske for alle over 11 år, at man vil rengøre og desinficere toiletfaciliteterne ekstra, og at håndsprit vil være tilgængelig for alle.

For kørere og personel er der desuden en specifik ordning, som ACO dog ikke kommer nærmere ind på i torsdagens udmelding.

Nyt program

Campingpladserne åbner således først onsdag morgen den 16. september klokken 08, mens banen ikke åbner for tilskuere før torsdag klokken 08.

Teknisk kontrol bliver uden tilskuere og vil gennemføres onsdag, mens løbsprogrammet kører fra torsdag morgen klokken 08.30 og frem.

Har du købt din billet gennem ACO, så er der yderligere info klar. Franskmændene vil fra 17. august og frem kontakte alle, der har booket billetter med nærmere info om adgang til banen og hvilken village, man tilhører.

Billetsalget er desuden suspenderet fra dags dato.

Du kan se hele udmeldingen her:
https://www.lemans.org/en/news/fan-villages-for-the-24-hours-of-le-mans/54000

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: