Ulrik Linnemann får debut i World RX

Foto: Ulrik Linnemann Motorsport

Han har jagtet chancen i lang tid, og nu går det i opfyldelse: Ulrik Linnemann får som den første dansker debut i World Rallycross, når det går løs i Höljes i Sverige til juli.

Det sker på et wildcard og med Olsbergs MSE som team bag den nye Honda Civic, der i lighed med chaufføren er ny i World RX-sammenhæng.

– Det er en stor drøm, der går i opfyldelse! Höljes har altid været min favoritbane, og at få muligheden for at deltage i “The Magic Weekend” og konkurrere i den ypperste klasse er simpelthen fantastisk, siger Ulrik Linnemann i en udsendt pressemeddelelse og fortsætter:

– Det er en fantastisk mulighed for mig, og det kom i stand, da teamchef Andreas Eriksson spurgte mig, om jeg ville være interesseret i at vise Olsbergs MSE’s Honda frem i et af de mest ikonsike løb på kalenderen. Jeg sagde naturligvis ja, og er rigtig taknemmelig for at have fået denne mulighed for endelig at debutere i World RX.

Aftalen går i første omgang for løbet i Höljes, men Ulrik Linnemann tilføjer, at løbet er et stort udstillingsvindue for ham og for teamet, Olsbergs MSE, hvor begge parter kan vise deres kunnen.


WRX-afdelingen i Höljes afvikles i weekenden 5.-7. Juli

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: