Mikkel Jensen kommer ikke til at køre Road to Le Mans i år

Foto: BMW Motorsport

Kort før onsdagens træningspas i Road to Le Mans-klassen blev det klart at Mikkel Jensen og Eurointernational-teamet ikke stiller til start i den stort anlagte opvisningsklasse. Danskerens oprindelige medkører fra European Le Mans Series har trukket sig fra teamets indsats i Road to Le Mans-løbet, og teamet har ikke tids nok været i stand til at finde en afløser.

Mikkel Jensen er derfor blevet hjemme fra Le Mans, hvor han i stedet forbereder sig på et andet 24 timers-løb, nemlig Nürburgring 24H, som køres blot én uge efter Le Mans.

– Ja, den er god nok. Teamet har ikke kunnet finde en ny kører, så vi har måttet melde afbud til løbet og i stedet fokusere på ELMS, lyder det kortfattet fra Mikkel Jensen, som dog kan glæde sig over at være mesterskabsførende i LMP3-klassen sammen med Jens Petersen – som i øvrigt er tysk, på trods af det noget så leverpostejsfarvede navn.

På Nürburgring er det dog jobbet som BMW-fabrikskører, der skal passes. Her er Mikkel Jensen blevet indsat i en af Walkenhorst Motorsport’s BMW M6 GT3-biler sammen med Tom Blomqvist og Connor De Philippi.

 

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: