Dansk TCR-løbskalender offentliggjort

06092019KG_0467
Foto: Boxengasse

Tirsdag aften offentliggjorde TCR Denmark sin løbskalender for 2020-sæsonen. Mest opsigtsvækkende er, at TCR-racerne lægger vejen forbi Classic Race Aarhus – men det er helt naturligt og oplagt, fortæller TCR Denmark’s administrerende direktør, Martin Jensen:

– TCR har vist sig som et format, der internationalt har klaret sig godt på både bybaner og etablerede racerbaner. Jeg ser frem til at vi leverer et brag af et ræs i Aarhus, for TCR befinder sig rigtig godt på bybaner, som man blandt andet har set det internationalt i Villareal og Macau. Jeg kan blot sige, at jeg glæder mig helt vildt, fortæller Martin Jensen.

Udover byløbet ligner løbskalenderen til forveksling et arvestykke fra DTC-tiden, hvor sæsonens første stop bliver på FDM Jyllandsringen den 17-18. april. I alt tre gange gæster den nye standardvognsklasse banen ved Silkeborg, mens Ring Djursland får et enkelt besøg i sensommeren. Padborg Park lægger til gengæld asfalt til den første finale i det danske TCR-mesterskab i oktober måned. Ifølge Martin Jensen har det været vigtigt at kunne præsentere en ambitiøs og solid løbskalender for den første sæson:

– Vores grundsten i hele TCR er at byde på en attraktiv løbskalender, som igen samler et alsidigt og spændende publikum. Vi er særdeles tilfredse med den kalender, vi i dag kan præsentere for vores teams og kørere. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at TCR skal være til for publikum, og vi vil give de mange fans en stor mulighed for at komme helt tæt på, fortæller han.

Hele tre gange kører TCR Denmark på FDM Jyllandsringen – men den største overraskelse er dog at klassen også kører med i Classic Race Aarhus. Foto: TCR Denmark/Niklas Majgaard

Det er endnu ikke bekræftet, men der er vedholdende rygter om at danske motorsportsfans næste år får glæden af deciderede “Super Weekends” med både TCR- og Super GT-klasserne på plakaten. Det sker i et forsøg på at samle de mest publikumsvenlige klasser, så der er mest muligt at se på fra tilskuerpladserne. Om det er tilfældet finder vi nok ud af i de kommende uger, når de sidste kalenderforhandlinger er faldet på plads.


En syvende afdeling af mesterskabet er efter sigende stadigvæk på tegnebrættet.

Løbskalender TCR Denmark 2020

Jyllandsringen – 18-19. april
Classic Race Aarhus – 15-17. maj
Jyllandsringen – 20-21. juni
Jyllandsringen – 22-23. august
Ring Djursland – 26-27. september
Padborg Park – 10-11. oktober
TBA – TBA

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: