Den forsvarende Trofeo-mester vender tilbage

17102021KG_1152_original
Foto: TCR Denmark/Kim Gripping

Med sin titel som sæsonens største løb på Jyllandsringen har Grand Prix Danmark også for vane at være løbet, hvor der kan snige sig en gæsteoptræden eller to ind – og således også i år.

Når TCR Denmark på lørdag kører Grand Prix Danmark bliver det nemlig med et comeback til den forsvarende mester i Trofeo, Michael Carlsen. Fynboen vandt i fjor Trofeo-titlen i Peugeot, men har i 2022 valgt at holde en sæsons pause for at passe sit store bilhus i Odense. 

Næsten da: For i weekenden er Carlsen tilbage – tilbage for at drille konkurrenterne i Trofeo, men frem for alt for at få en god racerweekend.

– Vi har fået støvet det gamle grej af og glæder os til at komme ud at prøve kræfter med TCR igen. Jeg er egentligt mest spændt på at se, hvor langt de andre er nået – men jeg kan i hvert fald sige, at jeg kører fuldstændig uden forventningspres. Jeg er her for at hygge mig og have det sjovt. Og lur mig, om det ikke nok skal blive noget godt ræs i weekenden, lyder det fra Michael Carlsen.

Foto: TCR Denmark/Kim Gripping

Der er på flere områder sket ændringer til i år, hvor feltet blandt andet kører på de nye dæk fra Kumho. Derfor er der også lidt at lære for det fynske Peugeot-team:


– Det er klart, at der er lidt at vænne sig til med dækkene og de andre småændringer, som serien har fået til i år, men det er ikke noget, jeg tager specielt tungt. Vi har kunnet få det til at virke før, og Jyllandsringen er et sted, jeg har kørt et par omgange efterhånden, siger Michael Carlsen med et smil. 

TCR Denmark kører denne gang fuldt program lørdag. Det vil sige, at der allerede sendes live lørdag fra klokken 09.30 med kvalifikationen, mens de tre heats følger fra 11.30 og 14.00. Det hele er live på www.youtube.com/tcrdenmark.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: