Michael Carlsen genoptager karrieren i TCR Danmark

Foto: Carlsen Motorsport

Ét af dansk banesports store navne har fundet køredragten frem fra skabet og er nu klar til at generobre racerbanerne. Carlsen var i en årrække blandt topkørerne i Danish Touringcar Championship og vandt mesterskabet i 2000 og 2001. Nu er den fynske kører klar til TCR Denmark.

– I år bliver den internationale TCR-klasse lanceret herhjemme med et dansk mesterskab, og det mesterskab vil jeg være med i, siger racerkøreren fra Langeskov og fortsætter:

– I sin tid var jeg jo med til at starte DTC-klassen, og jeg synes, at det også kunne være sjovt at være med fra starten i den nye TCR-klasse.

Peugeot-forhandler Michael Carlsen stiller op i en fabriksny Peugeot 308 TCR. Foto: Peugeot Sport

Som søn af Peugeot-forhandler Ronald Carlsen har der altid været en fransk bil med i ligningen når fynboen stillede op til et løb – og det sker naturligvis også i 2020, hvor fynboen har bestilt en Peugeot 308 TCR direkte fra Peugeot Sport i Frankrig.

– En TCR-racer er i min verden en rigtig racerbil. Den er bygget på basis af de bilmodeller, som folk kender fra gadebilledet, og en af de gode ting er, at der i TCR-klassen køres med forskellige mærker. Sådan som vi gjorde i gamle dage i DTC, fortæller Carlsen.


Michael Carlsen forventer ikke selv at være med i toppen af feltet, men muligheden for igen at køre racerløb i en Peugeot var for god til at lade gå forbi:

– At køre race i en Peugeot er jo mit hjerteblod, og jeg har også talt med min gamle mekaniker Peter Olsen, og han er klar til at være med igen. Jeg er selvfølgelig ikke nogen årsunge længere, men jeg vil gerne være med i den nye klasse og have det sjovt, slutter han.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: