Michelle Gatting gæstekører i TCR Denmark-premiere

Foto: Brian Madsen

Når TCR Denmark får premiere på Jyllandsringen næste weekend, så bliver det med et ekstra navn på gridden. Fredag aften meldte Michelle Gatting og Peugeot Sport, at de er på plads med et nyt samarbejde, som i første omgang gælder premiereløbet.

Michelle Gattings øvrige forpligtelser hos med Iron Dames Racing og Ferrari i European Le Mans Series giver hende et supertravlt efterår, hvor den europæiske serie har fem afdelinger. Men inden da er der tid – og muligheden for at køre på hjemlig asfalt bød sig. Derfor er der lagt op til et kompakt og travlt program i næste uge, for Gatting og Peugeot har fået tilladelse til at køre en enkelt testdag på Jyllandsringen, inden det går løs.

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang med det her. Vi er lidt bagud på test og træning, men vi skal nok få det hele klar til weekenden, og jeg ser frem til at køre i Danmark igen, fortæller hun.

Tilbuddet

At Michelle Gatting lige skulle ende med at kunne skrive det, der foreløbigt bliver en gæsteoptræden i TCR Denmark på sin 2020-kalender, kom af gamle kontakter. Gattings mekaniker fra DTC-tiden fik idéen, og pludselig blev det til virkelighed.


– Det var et rigtig fedt tilbud at få. Jeg blev først kontaktet af René Jørgensen, som var mekaniker hos mig i DTC-dagene. Han fik så Brian Madsen og Peugeot Sport med på vognen. Det er ham, der har stablet det hele på benene og skaffede en bil hjem til det. Jeg har det jo sådan, at jo mere jeg kan køre i Danmark, des bedsre, så det passede perfekt sammen – og det er virkelig skønt at folk lige får en idé og gerne vil hjælpe på den måde, forklarer Michelle Gatting.

Samtidigt vil Michelle Gatting også gerne sende en hilsen til sine mange, danske følgere. Gennem tiden i DTC var hendes bil altid prydet af en gul badeand – og trods det nye samarbejde med Peugeot, så er det ikke ensbetydende med, at Gatting og Andersen Biler ikke fortsætter sammen – det gør de, slår hun fast:

– Jeg ved, at mange vil spørge, om anden stadig er med. Det er den, for Andersen Biler er fuldstændigt med på den her idé, så jo – jeg fortsætter også med anden, siger Michelle Gatting.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: