Dobbeltsejr til Jens Reno Møller i Blancpain Sports Club på Monza

Foto: Blancpain GT Sports Club

Efter en flot debutsejr i weekendens første løb i Blancpain GT Sports Club på Monza kunne Jens Reno Møller køre sig til endnu en sejr, da søndagens løb blev kørt i silende regnvejr. Denne gang startende fra pole position; det viste sig at være en fordel for midtjyden.

Løbet startede under safety car på grund af det massive regnvejr. Da løbet endelig blev givet frit, trak han øjeblikkeligt fra Mario Cordoni i Ferrari 488 GT3. Herefter lavede den tidligere DTC- og Le Mans-kører et forspring ned til feltet på et par sekunder. Da det ternede flag blev vist, var det med Jens Reno Møller og Reno Racings Honda NSX GT3 Evo som vinder.

– Det var mit første regnvejrsløb med Hondaen, så jeg var lidt nervøs for hvordan bilen ville opføre sig, men den kører også helt fantastisk under så vanskelige forhold, fortalte Jens Reno Møller efter løbet.

– Jeg havde en kæmpe fordel i og med at jeg startede forrest, for jeg havde helt fri udsigt foran mig og ingen spray fra forankørende biler, så jeg kunne ret hurtigt trække væk og få et lille forspring.

En glad vinder af regnvejrsløbet på Monza. Foto: Blancpain GT Sports Club

Regnen betød at der skulle arbejdes for at holde dækkene varme, men mod slutningen var der også andre parametre i spil:


– Det var svært at holde varme i dækkene, og mod slutningen måtte jeg til at presse bilen ekstra, for Murad (Sultanov, Kessel Racing, Ferrari 488 GT3, red.) begyndte at indhente mig. Fantastisk start på sæsonen – jeg glæder mig til næste løb på Paul Ricard!

Jens Reno Møller fører nu Blancpain GT Sports Club-mesterskabet.

Med dobbeltsejr i weekendens afdeling af mesterskabet har Jens Reno Møller nu lagt sig i front. Det bliver spændende at se om han kan gøre sig gældende i toppen sæsonen igennem.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: