I weekenden køres sæsonfinalen i Fanatec GT2 European Championship på Circuit Paul Ricard i Sydfrankrig. High Class Racing fører i forvejen mesterskabet, hvor Anders Fjordbach og sydafrikanske Mark Patterson med fire sejre og seks podieplaceringer har lagt sig grundigt i spidsen med en Audi R8 LMS GT2 – og i finaleweekenden støder endnu en bil til det succesfulde danske team.

Som tidligere nævnt her på sitet har David Brabham nemlig genstartet familietraditionen med at bygge racerbiler, og i weekenden får deres BT62 GT2-racer debut i serien. Som samarbejdspartner på dét projekt har Brabham valgt High Class Racing, og således er teamet med til at skrive motorsportshistorie.

Annonce:

Det bliver David Brabham selv, som kommer til at sidde bag rattet på den nybyggede racer, men som medkører får han Dennis Andersen, som med erfaring fra både GT-racing og LMP2-prototyper må forventes at gøre en fin figur i løbene.

David Brabham siger:

“Debuten repræsenterer en vigtig milepæl i fremgangen hos Brabham Automotive, magen til den debutsejr som Brabham BT62 fik, da jeg krydsede målstregen på Brands Hatch i 2019. Løbet vil give os en god test mod seriøse modstandere; en udfordring som vi ser frem til. Vi glæder os til at arbejde med High Class Racing, og jeg ser frem til at køre løbet med Dennis Andersen ved denne historiske begivenhed for os.”

Brabham Automotive arbejder målrettet på at stille til start på Le Mans, ligesom de er i fuld gang med at udvikle en gadeparat sportsvogn. Hvornår vi får australierne at se på Circuit de La Sarthe, vides endnu ikke.

Weekendens finaleløb i Fanatec GT2 European Championship på Circuit Paul Ricard kan ses live her: https://www.gt2europeanseries.com/watch-live

Annonce:

Forfatter: Kim Gripping

Motorsportsfotograf og forhenværende PR-ansvarlig for flere kørere og teams i ind- og udland, blandt andet Morten Dons under hans år i European Le Mans Series. Brænder for den gode historie og de skæve vinkler.

Leave a Reply