Det danske Le Mans-team bliver ved med at hæve indsatsen i international motorsport. Således har det spansk drevne team med den nordjyske Fjordbach-familie i spidsen annonceret deres deltagelse i IMSA WeatherTech SportsCar Championship med en Oreca 07-Gibson i LMP2-klassen.

Efter at have prøvet kræfter med Daytona 24 timers-løbet tidligere i år har teamet arbejdet for at stable en fuld sæson på benene i USA. Den faste bemanding på bilen tager Anders Fjordbach og Dennis Andersen sig af, mens yderligere kørere vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Annonce:

“Jeg er begejstret over at kunne annoncere vores indsats i IMSA. Vi havde et godt løb i Rolex 24 på Daytona på trods af at det var vores første løb i IMSA-serien, og selvom resultatet ikke blev helt som forventet, har vi forelsket os i atmosfæren i serien og det stærke felt. Vi har tre års erfaring med Oreca 07-Gibson-bilen, og vi er klar til at vise vores potentiale allerede til januar på Daytona International Speedway”, siger Anders Fjordbach i en pressemeddelelse fra High Class Racing, hvor Dennis Andersen udtaler:

“Jeg havde det virkelig sjovt på Daytona i år, og siden da har vi arbejdet på at køre en fuld sæson i et af de mest prestigefyldte mesterskaber med masser af passionerede fans – ikke kun i USA, men i hele verden. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med denne udfordring!”

Løbskalenderen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2022 ser således ud:

29-30. januar: Rolex 24H Daytona

19. marts: Mobil1 Sebring 12H

1. maj: Hyundai Monterey Sports Car Championship (Laguna Seca Raceway)

15. maj: Mid-Ohio Sports Car Challenge

27. juni: Sahlen’s Six Hours of the Glen (Watkins Glen)

7. august: IMSA Sportscar Weekend (Road America)

  1. oktober: Motul Petit Le Mans (Road Atlanta)
Annonce:

Forfatter: Kim Gripping

Motorsportsfotograf og forhenværende PR-ansvarlig for flere kørere og teams i ind- og udland, blandt andet Morten Dons under hans år i European Le Mans Series. Brænder for den gode historie og de skæve vinkler.

Leave a Reply