Ifølge Motorsport.com har Kevin Magnussen nu fundet et nyt sted at jagte sejre, når hans tid i Formel 1 efter alt at dømme er slut efter denne sæson. Efter syv sæsoner i F1 fortsætter karrieren efter alt at dømme i den amerikanske sportscar-serie IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Og det bliver ikke for et hvilket som helst team.

Det er nemlig Chip Ganassi Racing, som efter et års pause forventes at vende tilbage til toppen af amerikansk sportsvognsracing med en Cadillac DPi-V.R-prototype. Her skal Magnussen dele sædet med Ryan Briscoe og Renger van der Zande, som begge har erfaring med Cadillac-raceren fra deres tid med Wayne Taylor Racing.

Annonce:

Chip Ganassi Racing er nok bedst kendt blandt danske motorsportsfans for at drive Ford’s indsats i FIA WEC og IMSA de seneste år, men teamet har deltaget i CART og Indycar siden 1989 – med 16 Indycar-mesterskaber og fire Indianapolis 500-sejre på CV’et.

Historien er endnu ikke bekræftet af hverken Kevin Magnussen eller Chip Ganassi Racing.

Annonce:

Forfatter: Kim Gripping

Motorsportsfotograf og forhenværende PR-ansvarlig for flere kørere og teams i ind- og udland, blandt andet Morten Dons under hans år i European Le Mans Series. Brænder for den gode historie og de skæve vinkler.

Leave a Reply