Tre racerstjerner besøger Vejle

Foto: Vejle Musikteater

En helt særlig aften er under opsejling på Vejle Musikteater. For en enkelt aften er musicals og teaterstykker pillet af plakaten til fordel for noget ganske interessant. For så tit sker det nemlig ikke, at en nidobbelt Le Mans-vinder, en dobbelt F1-verdensmester og en tredje af historiens dygtigste racerkørere mødes i Vejle. Eller Danmark, for den sags skyld. Og da slet ikke til et fælles foredrag om livet i førersædet i international motorsport.

Den 17. april mødes Tom Kristensen med David Coulthard og Mika Hakkinen til en snak om livet som professionel racerkører i de absolut ypperste discipliner af motorsporten. En snak, som bliver styret af Jens Hansen, bedst kendt fra kommentatorboksen på de danske F1-transmissioner.

Coulthard og Hakkinen er tilsammen noteret for 33 F1-sejre i deres tid i F1; noget af tiden som makkerpar i McLaren-teamet. Hakkinen vandt verdensmesterskabet i F1 i 1998 og 1999, mens hans voldsomme afkørsel ved det australske Grand Prix i 1995 banede vejen for at Jan Magnussen fik sin debut i motorsportens kongeklasse.

Tom Kristensen behøver næppe nogen længere forklaring – til gengæld kan det kun blive vanvittigt spændende at opleve de tre legendariske personligheder samlet på én og samme scene.

Se mere om arrangementet her: https://www.vejlemusikteater.dk/program/foredrag-med-motorsportsstjerner/


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: