Jacob Mathiassen fortsætter hos Insight Racing i TCR Denmark

Foto: TCR Denmark/Boxengasse

Jacob Mathiassen og Insight Racing har planen klar: Den gode udvikling fra 2020 skal fortsættes, og derfor har nordjyden allerede nu sat sin underskrift på en ny aftale med Insight Racing og Alfa Romeo i TCR Denmark i 2021.

Efter en sæson, som bød på to heatsejre og i en samlet femteplads i kørernes mesterskab har Mathiassen vist, at han i samspil med det sjællandske racerteam har farten til at blande sig helt i toppen af TCR Denmark, og det er de takter, som han ser frem til at fortsætte i den nye sæson.

– Det har været rigtig godt at komme ind i TCR Denmark i år, og serien har helt fra start været garant for et højt niveau og en virkelig stærk konkurrence. Serien har virkelig vist et godt potentiale i år, og det har et godt, internationalt snit, hvilket jeg også ser gode fremtidsmuligheder i, forklarer han.

En opgradering til en Alfa Romeo Giulietta af nyeste variant fra italienske Romeo Ferraris er desuden en del af 2021-planerne mellem Jacob Mathiassen og Insight Racing.

Fortsætter samarbejdet

Samtidigt kan Jacob Mathiassen fortsætte samarbejdet med teamet, han kender så godt fra tidligere i blandt andet DS3 Cup.


– Jeg er superglad for at kunne fortsætte med Insight Racing. Jeg har haft et ok år taget i betragtning, at jeg har kørt i feltets ældste bil – og derfor ser jeg også sådan på det, at vi som team har noget godt at bygge videre på i 2021, hvor vi regner med at stå skarpt med en ny 2021-racer fra Alfa Romeo, siger han og tilføjer:

– Samtidigt giver det en rigtig god ro at have planerne på plads nu. Der resterer selvfølgelig en del sponsorarbejde, men nu er der noget at arbejde frem mod, og det er virkelig en god fornemmelse at gå til vinterpause på, slår han fast.

Også ved den anden ende af bordet er der glæde over den fortsatte aftale. Insight Racings Martin Jensen glæder sig over, at Jacob Mathiassen fortsætter i teamet:

– Vi er glade for, at Jacob fortsætter hos os. Det har været et turbulent år, men han har gang på gang vist, at han har evnerne til at køre sig helt i spidsen af TCR Denmark, siger Martin Jensen og fortsætter:

– Det er en forløsning at have aftalen på plads. Nu har vi et stort arbejde foran os over vinteren, og jeg kan love, at vi allerede er i fuld gang. Vi er klar til at give fuld gas så snart sæsonpremieren er over os – og den ser vi alle frem til!

Jacob Mathiassen endte som nummer fem samlet i årets mesterskab.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: