LM Racing indgår aftale med Louise Frost i TCR Denmark

DSCF7717
Foto: TCR Denmark/LM Racing
LM Racing udbygger holdet i TCR Denmark til 2021-sæsonen, og kan nu præsentere, at man har en aftale på plads med Louise Frost, som bliver holdets tredje kører. Her får 26-årige Louise Frost Jan Magnussen og Nicolai Sylvest som teamkammerater hos LM Racing.
Aftalen kommer efter at Louise Frost i efteråret meldte sig klar til at overtage den ene af holdets to Volkswagen Golf GTI-racere, som Jan Magnussen og Nicolai Sylvest kørte i 2020-sæsonen. Og nu er sponsoraftalerne kommet på plads, så Frost kunne lande en aftale med det silkeborgensiske team.
– Jeg er enormt glad for at have fået muligheden for at stille op i dét, som jeg vil betegne som den danske kongeklasse indenfor motorsport. Frem for alt glæder jeg mig til at tilslutte mig et stort team med professionelle ingeniører og datafolk, som kan hjælpe mig til at tage et nyt skridt i min racerkarriere. LM Racing har klare ambitioner om at være de bedste, og med to så stærke profiler som Jan Magnussen og Nicolai Sylvest på holdet er der næsten ingen grænser for, hvad jeg kan trække på af ressourcer, siger Louise Frost i en pressemeddelelse fra LM Racing.
Louise Frost er LM Racings tredje kører i 2021-udgaven af TCR Denmark. Teamet har allerede præsenteret, at Jan Magnussen og Nicolai Sylvest fortsætter for teamet i 2021 med de nye Cupra-racere, mens Louise Frost stiller op i én af teamets Volkswagen Golf VII GTI TCR-racere. Foto: LM Racing
Udvikling
Louise Frost har et langt CV i dansk motorsport, og har før kørt TCR i TCR Scandinavia – det nuværende STCC i Sverige, foruden Super GT Danmark, Danish Endurance Championship og Citroën DS3 Cup. Målet er at komme til udlandet og køre internationale løb.
– Ambitionsmæssigt forestiller jeg mig, at 2021 bliver et udviklingsår. Jeg er oppe imod eliten og skal bare lære så meget, som muligt. Motorsporten er som alt andet stadig præget af Covid-19-situationen, og sæsonen starter sent i år, men det betyder kun, at jeg har endnu mere tid til at forberede mig på bilen i simulatoren. Samtidig ønsker jeg særligt at takke min sponsor Juul & Nielsen for at yde den opbakning, som har gjort, at jeg kan indgå en aftale med LM Racing.
Annonceringen glæder holdejer Lars Mogensen, som er godt på vej mod sæsonens mål om at drive fire biler i TCR Denmark. Arbejdet med at lande en aftale på teamets anden Volkswagen Golf VII GTI TCR er fortsat i fuld gang.
– Det er en rigtig god nyhed, at Louise Frost stiller til start i 2021. Mesterskabet får endnu en ambitiøs kører på banen, og vi får en ekstra ressource med i kampen om at forsvare teammesterskabet i den nye sæson. Vi har længe ønsket at udbygge teamet med flere kørere for at udnytte vores kapacitet og skabe synergi på holdet. Derfor er vi fortsat i dialog med andre emner – vores mål er stadig at stille til start med fire kørere til sæsonåbneren, forklarer Lars Mogensen i pressemeddelsen fra LM Racing.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: