Outzen Motorsport og Martin Andersen går sammen om Super GT-comeback

Foto: Outzen Motorsport

Det er ikke mange dage siden Martin Andersen for første gang i tæt på fem år kørte test i en Super GT-racer på Padborg Park. Og nu er teamet bag comebacket til Super GT også på plads, for det bliver Outzen Motorsport, der i denne sæson kommer til at drive og servicere Martin Andersens indsats i Super GT.

– Det er en noget sen omsadling her 14 dage før premieren, men vi er gået sammen med Michael Outzen og Outzen Motorsport om comebacket til Super GT. Vi har et par travle uger foran os, og første weekend bliver helt sikkert i strakt arm – men jeg er meget opsat på at gøre en god figur, og det samme er Michael Outzen og gutterne. Det er godt at være tilbage i et fuldt sæsonprogram, og jeg glæder mig enormt til at komme i gang, siger Martin Andersen.

Outzen Motorsport havde egentlig meldt ud, at 2024 bød på en pause fra racing, men da muligheden kom på tale, var det fynske team også hurtigt på banen, forklarer teamchef Michael Outzen:

– Jeg skrev egentligt, at vi ville sætte et punktum for Outzen Motorsport og ikke køre i år, men som tiden går, så kan et punktum blive til et komma. Da den her konstellation kom på bordet, så var vi også klar. Martin er en fantastisk og meget arbejdsom kører, så det lå til højrebenet for os. Vi har samlet et hold med stor erfaring i Mitjet V6, og vores største ubekendte er som sådan bilen. Det er en lånebil, og det er selvfølgelig en lidt anden opgave end at stille med materiel, man ejer og kender 100 procent. Men vi skal nok nå det, slår Michael Outzen fast.

Han ser i lighed med Martin Andersen frem mod et 2024, hvor konkurrencen bliver skarp:


– Vi fik bilen for en uge siden, så vi er uden tvivl lidt sent ude. Jeg har ikke forventninger om at vi blæser dørene af det hele i premiereweekenden, for konkurrencen bliver altså skarp i Super GT i år. Vi har første test i dag (onsdag, red.) og skal nok få dannet os et indtryk at arbejde videre fra, afrunder Michael Outzen.

Foruden Martin Andersen stiller Outzen Motorsport også med en enkelt bil i Super 2L, hvor Cecilie Nør-Jensen får debut med teamet.

Der er sæsonpremiere på Super GT Danmark den 27-28. April på Padborg Park.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: