Seks løb på plads: TCR Denmark præsenterer 2020-kalender

Foto: TCR Denmark

2020 bliver premiereåret for TCR Denmark, som bliver det danske svar på den internationalt anerkendte standardvognsserie. TCR Denmark har allerede en stribe topnavne på programmet, hvor blandt andre Jan Magnussen, Casper Elgaard og Nicolai Sylvest allerede har meldt deres deltagelse.

2020-kalenderen kommer til at sende TCR Denmark rundt på alle de danske baner, men så sandelig også ud til et bredt favnende, dansk motorsportspublikum, som TCR Denmarks administrerende direktør, Martin Jensen, ser frem til at give god underholdning på banerne:

– Vores grundsten i hele TCR er at byde på en attraktiv løbskalender, som igen samler et alsidigt og spændende publikum. Vi er særdeles tilfredse med den kalender, vi i dag kan præsentere for vores teams og kørere. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at TCR skal være til for publikum, og vi vil give de mange fans en stor mulighed for at komme helt tæt på. 

Løbskalenderen udgøres af en blanding af etablerede baner såvel som bybaner, som i sin helhed skal give TCR Denmark seks spændende og udfordrende løbsweekender. Seks afdelinger, som dækker de danske racerbaner – og der arbejdes fortsat på at føje et syvende løb til kalenderen.

Ind i byen


Med i 2020-kalenderens mix er foruden etablerede baner som Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park også Classic Race Aarhus – et event, som har markeret sig som et af landets helt store løbsweekender. Ikke mindst på grund af løbets helt unikke lokation i Mindeparken. 

Derfor er det også med store forventninger, at TCR Denmark og Classic Race Aarhus kan præsentere den afdeling, der løber af stablen den 15-17. Maj 2020, forklarer Martin Jensen:

– TCR har vist sig som et format, der internationalt har klaret sig godt på både bybaner og etablerede racerbaner. Jeg ser frem til at vi leverer et brag af et ræs i Aarhus, for TCR befinder sig rigtig godt på bybaner, som man blandt andet har set det internationalt i Villareal og Macau. Jeg kan blot sige, at jeg glæder mig helt vildt. 

Classic Race Aarhus køres for 11. gang, når det går løs i 2020. Løbet tiltrækker hvert år omkring 40.000 tilskuere. Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation, som med sit overskud bidrager til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

TCR Denmark 2020-kalenderen:

Afdeling 1: Jyllandsringen – 18-19. april

Afdeling 2: Classic Race Aarhus – 15-17. maj

Afdeling 3: Jyllandsringen – 20-21. juni

Afdeling 4: Jyllandsringen – 22-23. august 

Afdeling 5: Ring Djursland – 26-27. september

Afdeling 6: Padborg Park – 10-11. oktober

Det syvende løb er fortsat uafklaret – mere nyt om dette vil blive meldt ud senere.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: