Danmarks første officielle simracing-mester skal findes

lundgaard-derc
Foto: Esport Racing Danmark

Finalen i Danish Esport Racing Championship (DERC) afvikles onsdag aften, hvor mere end 100 virtuelle racerkørere er klar til debutsæsonens sidste løb. Der køres på brasilianske Interlagos, hvor mange verdensmesterskaber i Formel 1 er blevet afgjort, og den teknisk udfordrende bane er en perfekt afslutning på en intens og underholdende sæson.

Ved femte afdeling af mesterskabet, der blev kørt på Road America, var det Daniel Lundgaard som løb med de største pokaler i begge heat. Det er dog teamkammeraten fra REAL eSport, Alexander Lauritzen, som har holdt fast i mesterskabsføringen frem til finaleløbet. Kun tre point adskiller ham fra nærmeste konkurrent, Thomas Hjeresen fra Simsportnews Racing Team, der til gengæld har hele 237 point ned til mesterskabstreeren, Stefan Overgaard Kristensen.

Der er lagt op til tæt kamp om mesterskabet i finaleløbet på Interlagos. Foto: Esport Racing Danmark

Den mesterskabsførende trio ser alle ud til at kvalificere sig til Server 1, og skal man tro tiderne fra prækvalifikationen kommer Thomas Hjeresen ikke til at forære mesterskabet til den tidligere VW Scirocco Cup-kører, Alexander Lauritzen. Det er nemlig Hjeresen, som indtil videre har kørt den bedste omgangstid af de to. Det er værd at bemærke, at de 30 kørere som i skrivende stund har kvalificeret sig til den hurtigste server, har præsteret omgangstider inden for syv tiendedele sekund. Niveauet er højt i DERC, og finalen kan godt gå hen og blive hæsblæsende.

For at markere afslutningen på en succesfuld første sæson i DERC inviterer arrangøren, Esport Racing Danmark, i samarbejde med REAL eSport og DreamConcept, til et event i forbindelse med finaleløbet. Løbet vises på storskærm hos My Garage i Vejle, hvor der også er mulighed for at møde kørerne fra REAL eSport, som også deltager i løbet fra My Garage’s lokaler. Arrangementet starter kl. 17.00 og der er blandt andet planlagt en grundig rundvisning blandt virksomhedens mange eksotiske sportsvogne og luksusbiler inden løbet starter.

Der er mulighed for at komme helt tæt på det imponerende bilhus hos My Garage i Vejle. Foto: My Garage A/S

Billetten koster 150 kroner og inkluderer en sandwich og forfriskninger i løbet af aftenen. Tilmelding skal ske til Thor Qualmann på thor@esport-racing.dk – og man skal være hurtig, for der er et begrænset antal pladser.


Finaleløbet i DERC køres onsdag aften kl. 20.00 til cirka 22.00 – link til streaming tilgår på Esport Simracing’s Facebookside.

 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: